Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet alırken 2 yılda bir kontrol demişlerdi ama ben hiç yaptırmadım..?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
slm 2001 yılında almış olduğum B ehliyetimde, İki yılda bir sağlık kontrolü- Ticari araç kullanamaz yazıyor. ben şimdiye kadar herhangi bir kontrol yaptırmadım. şimdi ne yapmam gerek. başına böyle bir şey gelen var mı.

Son düzenleme:
Kontrolünü hemen yaptır. Soruldugunda ibraz etmen gerekir. Edemezsen ceza yazılır. Polis durdurdugunda son 2 yıl içinde alınan raporu ibraz etmen gerekir

şimdiye kadar polisler hiç kâğıt istemediler , sadece kontrolünü yaptırıyor musun diye sordular bende yaptırıyorum dedim. hastanede heyete mi girmem gerekiyor acaba?

Kontrol raporu almaman ceza gerektirir ve araç kullanmaktan men edilirsin. Polis sana yardimci olmak için işlem yapmamış. Kaza yaparsan sigorta şirketi bunu bahane edip ödeme yapmayabilir. İlk aldıgın rapor heyetse heyet, uzman tek hekimse tek hekim raporu alman uygun olur

bende de yılda bir sağlık kontrolu var
emniyet istiyormu getir diye yoksa biz kendi kendimize gönderiyoruz

emperor007

Kontrollerde ehliyetin askıya alındığı görülüyordur diye düşünüyorum. Süre sonunda yeni rapor alı Emniyet'e vermek gerek.

Üst Alt