Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet almak için gerekli rapora para ödeyecek miyiz?

son_bir

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar otomatik fitesli araba kullanır rapor almam gerekiyor rapor alırken hastaneden 110 TL.ücret istiyorlar araştırmamda alınmaycağını söylediler hastaneyle görüştüm alındığını söylediler ama bu konuda para alınmaz diye başbakanlık genelgesi varmış bu genelgeyi nerde ve nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bu genelgenin çıktısını nerden ve nasıl alabilirim yardımcı olurmusunuz

bunu hastaneye anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor genelgeyi bulsan bile sana sadece veznenin yolunu gösteriyorlar bu hastaneler tam kan emini

biraz önce hastanedeki vezneyle görüştüm öyle saçma işmi olur diyor elhiyet almak senin özel işin diyor genelge varsa gelirken yanında getir diyor

Genelde ehliyet söz konusu olduğunda ücret alınır. Çok nadirdir alınmaması.

Ama, eğer sakatlık tartışmalı değilse, devlet hastanesinden rapor almaya gerek yok ki. Sürücü kursunun anlaşmalı olduğu poliklinik veya sağlık ocağından da alınaiblir...

evet alıyorlar. hele söz konusu h sınıfı olunca daha fazla alıyorlar. ben birkaç ay önce 150 tl ödedim.

Üst Alt