Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet değişikliğinde fazla ücret mi alındı?

shire

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb. 2007 de aldığım mevcut ehliyetimi 1 hafta önce engelli olarak değiştirmek için, önce 13 + 2 sonra 134+25 tl ödedim. bu hafta ehliyet elime ulaşır.bu rakam kayıp çalıntıda ödenmiyormu? trafikten yanlış yönlendirildiğimi ve fazla para ödettiklerini hissediyorum. bilgisi olan aytınlatabilirmi. şimdiden tşkler

shire
Yanlış ödemişsiniz siz sadece 13+2 ödeyecektiniz . Eğer onların bir telkini varsa hatalılar. Buraya göre eski ehliyetlerde kayıpta bile 15 lira alınıyormuş. Sizi trafikten mi yolladılar .

Eski ehliyetini yeni çipli ehliyet ile değiştireceklerin ödeyecekleri ücret: 15 TL

Eski ehliyetini kaybedenlerin veya çaldıranların yeni çipli ehliyet almak için ödeyecekleri ücret 15 TL

Yeni çipli ehliyetleri yenilemek isteyenlerin, kaybedenlerin veya çaldıranların ödeyecekleri ücret: 159 TL'dir.

hüseyint çok teşekkür ederim bilgilendirme için. yeni olduğum için siteyi kullanmayı bilmiyorum. 2 gündür profilimi arıyorum .geçen yaz çantamı çaldırdığım için eski olan ehliyetim için yeniden başvurmuştum.yeni ehliyet verildi. o zmn 13 +2 ödemiştim. yani yeni ehliyeti yeni ile değiştirdim. sınıfı b iken engelli b olarak değiştirdim.önce 13+2 ödedim. sonrada 134+25 ödememi söylediler trafikten . 2 kez ödeme yaptım.

Üst Alt