Herkese selam
Mayıs ayı sonunda ehliyetimi yenilemek için prosedüre uygun olarak;aile hekimi-devlet hastahanesi sırasını uyguladım.H(oto vites) ehliyetim ve 2015 yılında aldığım süresiz raporum var,raporum ve ehliyetimle 2018'de araç da aldım.
Yenileme işlemlerin de ortopedi doktoru e nabızdan da gördüğümüz sağlık geçmişine kim bakmış vs bilgilerime bakmadan fiziki muayene ile normal sürücü olabileceğime kanaat getirdi.Sonrasında ilçe sağlığa itirazda bulundum ve bugün hakem hastahaneye gittim.oradaki doktor da aynı bilgiyi verdi asla tahlil mr vs vs bakmadan normal sürücü olabilirsiniz dedi.bende ama benim Engelli b ehliyetim olması lazım,sadece olan ehliyetimi mecburen temmuz sonuna kadar yenilem gerektiği için basvurduğumu belirttim
engelli raporum da var dememe rağmen engelli raporu farklı sürücü raporu farklı deyip tekrar normal sürücü olur notunu aldı.22 temmuzda kurula gireceğim ama sanırım ilk doktorun fikri esas olduğu için bir şey değişmeyecek

Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor,çok çaresiz kaldım.
Var olan bir hakkım elimden alındı..bu 1
Sonrasında izleyeceğim yolu bilmiyorum 2
Tekrar b sınıfı ehliyet alacağım için kurs/sınava mı gireceğim.B'den h 'a geçerken öyle olmuştu? Bu da 3
Bu arada bu yapılan hastahane işlemlerinin hepsine para da ödedim
Bilgisi olan,fikir gösterecek olan kim var ise çok ama çok memnun olurum.
Şimdiden tesekkürler