Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet değiştirmek için başvurdum. İl sağlık komisyonundan haber gelecekmiş..?

hasko

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar ben 2016 yılında h sınıfı eylıyetımı değiştırıp yenı b sınıfı surucu belgesı verdıler.o araba almaya gıttım.eylıyettımı muhamelecıye faxladılar gelen cevap şu olmuştur.senın surucu belgen olmaz normal surucu belgesıdır.emmiyet müdürlüğüne %52 sol ayak protez raporunu ve eskı h surucu belgemı verdım.

gelen b surucu belgesı oldu.şımdı ise aıle hekımlığıne gıttım doktor muhayne ettı doktor hastahane ortapedı servısıne havale ettı 50 tl vermeden muhayne olamayacağim soylendı ve 50 tl verdım muheynemı oldum. sağlık servısıne gıttım. evrakları aldılar.

bız evrakları ust kurula muhayne olmak için ıl sağlık mudurlüğüne göndereceğiz. sana mesaj gelecek bende ıl sağlığa gıdecem kod no almak için değiştırmek için bu şekıl yaptıran bılgı verebılırmı teşekkurler arkadaşlar

hasko

evet, il sağlık komisyonundan çağıracaklar, kısıtlama kodu belirlenecek, sonra ehliyetinizi yenileyeceksiniz

Üst Alt