Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet içi sağlık raporu alırken ÖTV'siz araç için de rapor alabilir miyim?

ozgurozel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Meraba yarın sağlık kurulunda randevum var ehliyet için gitmişken aynı anda ötv indirimi içinde rapora basvurabiliyor muyum yoksa ehliyeti aldıktan sonra mı otv indirimi icin basvurmam gerekiyor

h sınıfı ehliyeti aldikdan sonra gitmenizi tavsiye ederim sıfır sıkıntı cıkmadan halledersiniz öbür türlü fazladan ugraşirsiniz

Peki otv indirimine başvurmadan önce alacağımız aracı belirlemek firmayla iletişime geçmek falan gerekli mi yoksa direk otv indirimi için sağlık kurulu raporu alabilir miyim

Öncelikle rapor ve ehliyet işini halletmeniz gerekli. İki işlemde tamam olduktan sonra bayileri ziyaret edebilirsiniz.

Daha önceden Engelli Sağlık kurulu raporun yok mu?

Önce ehliyeti alıp sonrada ÖTV indirimli raporu almakta fayda var. Mesela ben önce B sınıfı ehliyet alma aşamasındayım.
ARKADAŞLAR H SINIFI EHLİYET KALDIRILDIMI?

Ben anlamadım. ÖTV indirimi raporu için yetkili hastanelere başvurmak gerekmiyor mu? İl Sağlıkta sadece ehliyet komisyonu kurulmuyor mu?

ozgurozel Raporunda özel tertibatlı araç kullanması gereklidir ibaresi varsa raporunu değiştirmene gerek yok, sadece ehliyetini değiştir yeterli olur.

Mesela ben önce B sınıfı ehliyet alma aşamasındayım.
ARKADAŞLAR H SINIFI EHLİYET KALDIRILDIMI?

Artık H sınıfı ehliyet yokmu?

Üst Alt