Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için A kodlu ibare ne anlama geliyor?

Arescoskun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
H ehliyet almak için hastaneye gittim a kod verdiler ne anlama geliyor

Yüzde 44 rapor var tertibatlı araç ve otomatik araç almak istiyorum

İl sağlık müdürlüğü ne sevk edildi ne zaman ararlar

Arescoskun internetten telefon numarasını bulup ulaşmaya çalışın, detaylı bilgi verirler kurul günü ile ilgili.

Tertibatlı araç almak istiyorum

Tertibatlı araç almak istiyorum hastaneye gittim ilsaglik müdürlüğü gönderdiler sürücü olamaz dediler ne yapmalıyım

Kodlar 01/01_102

Nöroloji hastalık üç ay sonra kontrol etmek istiyor

İlsaglik kuruluna sevk edildim sürücü olamaz dediler itiraz ettim hastane sürücü olur dediler

Benimde yüzde 44 raporum var tertibatlı araç almak istiyorum nasıl bir yol izliyecem nuruloji den hastalık ayaklarda güçsüz Luk var

ilk önce aile hekimi sonra o sizi devlet hastanesine sevk edecek orası da gerek görürse il sağlık komisyonuna yönlendirecek. İl sağlık ehliyet için gereken kodları yazacak.
Arescoskun

Ben ilsaglik müdürlüğü ne gittim kurula girdim sürücü olamaz dediler neye göre sürücü olamaz dediler ehliyet var araç kullanıyorum ayaklarda güçsüz Luk var

Arescoskun

ayaklar hiç tutmasa dahi, eğer kollar sürüş yapacak kapasitedeyse, sürücü olabilmelisin. başka hastaneden rapor almayı denemelisin

Arescoskun

dediğim gibi, başka hastaneden, zeki, donanımlı ve vicdanlı doktorların olduğu bir yerden rapor almayı denemelisin

Üst Alt