Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için alacağım rapor emekliliğimi etkiler mi?

Kozmik

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
17
Engelli emeklisi olduğumda E sınıfı ehliyetimi yine E sınıfı Ehliyeti ile yenilemek istiyorum.Ancak aile hekimi E sınıfı ehliyetimi olduğu için hastaneye sevk ediyor.Benim sorum Ehliyet için alacağım rapor emekli olurken aldığım Engelli sağlık raporunu etkilermi.Yani emekliliğimizi iptal olurmu.Ehliyet için verilen raporda da engelli raporumda olduğu gibi oran yazarmi.

Ehliyetim normal E sınıfı ehliyettir.Engelli ehliyeti değildir.tesekurler.

2020 yılına kadar değiştirmek gerektiği için ehliyetimi yine normal E sınıfı ehliyet ile değiştirmek istiyorum.

Sürücü belgesi için alınan raporda oran yoktur hiçbir şekilde etkilemez.

özel hastahe den alınabilir rapor

Ehliyet Yenileme işlemi.

Benim normal E sınıfı ehliyetim mevcut.Henuz emekli olmadim.Yasa gereği 2021 yılına kadar yenilemem gerekiyor.Bu sebeple hastaneden ehliyet yenileme işlemi için aile hekiminin sevkiyle alacağım rapor başımı ağritirmi.Bu raporda oran v.b. yaziyormu.Bu deneyimi yaşayan arkadaşımız mevcutmu.Tşk.

Ben daha dün başvurdum, sağlık ocağından aldığım rapor ile hiçbir sıkıntı çıkmadı.

E sınıfı olanlar hastaneden rapor almadı gerekiyormuş.Sağlik ocağı oraya sevk ediyor

Bence ehliyet için rapor alırken dikkat edin çünkü ehliyeti alırken hastalığınızı saklayıp saģlam olarak rapor alacaksınız aldığınız her rapor sizin için herhangibir incelemede önünüze çıkabilir ssk iki farklı raporu incelediğinde başınıza iş alırsınız sonuçta özeldende rapor alsaniz devlettende rapor alsaniz bu raporlar otomatik olarak il sağlığa işleniyor ve teknoloji çağında yaşıyoruz bu kararı verirken önceliklerinizi gözden geçirin ayrıca ölümlü bir trafik kazasına karıştığınızda hayatınız biter

OturanBoğa

Bende aynı durumdan çekindiği mı için araç raporuna başvurmakta çekiniyorum 2013 tarihli yeni oranlarla alınmış engelli raporum var ama araç için basvursam engelli oranın düşer mi vergi indirimi almıştım

Ehliyet için alınan raporda oran yazmıyor diye öğrendim.Sadece ehliyet almak için uygundur diye yazıyor diye biliyorum.Ayrica saçma olan şey B sınıfı ehliyet sahibi olanın doktor boyuna posuna bakarak rapor veriyor.Zamaninda bizde B sınıfı almış olsak bu sıkıntıyı cekmezdik.Sanki kamyon hayatımda kaç kez sürdüm veya koltuğuna kaç kez oturduysak.

Kozmik
yukarıda ehliyetle ilgili tam ifade edemedim kendimi diye düşünüyorum.benim zaten b sınıfı ehliyetim var özel tertibatlı araç raporu için başvursam suan ki mevcut raporuma bir etkisi olur mu emekliliğim gelmişken sıkıntı yasamak istemiyorum .

engelli raporu olanlara özel hastaneler B sınıfı ehliyet yenileme raporu veriyor mu?

1806
ÖTV siz araç için alinan rapor oranlı olduğu için oran düşük çıkarsa etkiler.Burda yazan madur olan arkadaşlarımız var.

dogus
Özel hastanelerde ehliyet için rapor verebiliyor.Sonrasında İl sağlık kurununa yönleniyorsunuz.

Üst Alt