Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehliyet için alacağım rapordaki oran düşerse önceki raporumu nasıl etkiler?
cok acil cevap vere bilirmisiniz h sınıfı ehliyet almak icin hastaneye baş vurdum beni yeniden heyete alcaklar benim raporum %40 eyer düşerse şüan ki raporuma etki yapar mı
eski raporunuzda sürekli ibaresi yer alıyorsa ehliyet için alacağız rapordan etkilenmez . verilecek olan raporda nasıl bir araç kullana bileceğinize dair ayrıntı olur ve h sınıfı ehliyet alıp alamayacağız konusunda bilgiler yazar
Meraba kolay gelsin ben bugün h ehliyet almak icin heyete girdim doktor dedi ki senin eski raporun oranı düşer şüan elimdeki rapor aranı %40 h sizce dogrumu
Ben ehliyete yazılmak istedim ehliyet kursu sizin yüzde 40 raporun var dedi hastaneye gittim orda heyete girmem lazım miş girdim bugün uzan doktor senin raporun düşer dedi sizde sonuc ne olur artık ehliyette istemiyorum cünkü işimden olurum
yeni verecekleri rapor kelebek arkaşında belirtmiş olduğu gibi herhangi bir resmi kurum yönlendirmesi ile verilmemiş ise ve bu rapora resmi kanallarla itiraz etmez isen eski raporunu etkilemesi gibi bir durum söz konusu değil daha önceki raporunda zaten sürekli yazıyordu sanırım