Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için alacağım sağlık raporumdaki oran düşük olursa işime zararı olur mu?

hmz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar elimde mevcut olan sureklı ve % 40 oranında engelli raporum var ve bu raporla ömss'ye girerek memur oldum.

H sınıfı eliyetimi B sınıfına çevirmek istiyorum ve bunun için gereken prosedürü biliyorum. Hastaneye gittiğimde sağlık kurulundaki doktorlar sana B sınıfı ehliyet için rapor veririz ancak yüzde de belirtiriz dediler.
yeni kanunlara göre oranım düşecektir diye tahmin ediyorum. ben ehliyet için raporumu alsam ve sadece ehliyet için kullansam diğer herşey için sürekli olan eski raporumu kullansam bu mümkün mü?
memuriyet hakkım elimden alınırmı?

beni aydınlatırsanız çok memnun olurum. Herkese iyi günler

Hiç bir sorun olmaz... Sadece şunu aklınızda tutun: memurşyete sakat statüsünde başlamış olmanız o statüde erken emekli olabileceğiniz anlamına gelmez. Emeklilik zamanı geldiğinde hastaneden % 40 ve üzeri rapor alabilmelisiniz ki erken emekli olabilin.

Üst Alt