Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehliyet için aldığım rapor evde bakım maaşımı etkiler mi?
Gecen yil ehliyeti degisdirdim ozel tertibatli arac kullanabilir raporu aldim agir engelli yazmiyor ozel tertibatli arac kullanabilir raporunda suan da evde bakim parasi aliyoruz ace ba herhangi bir sorun cikar mi evde bakim masinda agir engelli raporla aliyom benim bildigim her raporun kullanimi farkli diye biliyom konuyu net bilen biri cevap yazarsa sevinirim
bulent66
Ehliyet için engelli sağlık kurulu raporu değil sürücü olur raporu alınıyor. Rapor buysa etkilemez.
Sonradan ehliyet için aldığınız rapor üzerinde oran bulunan engelli sağlık kurulu raporu formatında mı ?
Slm gecen yil ehliyet icin ozel tertibatli arac kullanabilir raporu aldim agir engelli hayir diyor ilk raporum surekli agir engelli bu raporla bakim masi aliyoruz ehliyet icin ozel tertibatli arac kullanabili raporunu sosyal hizmetlere bildirmedim konuya hakim biri cevaplarsa sevinirim yani sorun cikarmi
1 yil once ehliyeti degisdirdim ozel tertibatli arac kullanabilir raparu aldim bakim masi aldigim yere bildirmedim ozrl tertibatli raporda agir engelli hayir diyor benim bildigim raporlar amaca gore fakli biliyom bir sorun cikarmi burda kafam karisdi
ehliyet için aldığınız rapor engelli raporu olarak düzenlenmişse ve agır özürlü kısmı hayır olarak işaretlenmişse bu raporu en kısa zamanda evde bakım aylığı aldığınız il müdürlüğüne götürmekle yükümlüsünüz. siz raporu götürünce, raporunuz incelenecek ve engelli raporu olarak ilgili mevzuata göre düzenlenmişse ona göre işlem yapılıp aylığınız kesilecek ve 27.01.2017 tarihinden öncekiler affa ugradığı için bu tarihten sonraki ödemeler geri istenecektir.
isterseniz raporunuzun resmini çekip, kimlik bilgilerinizi gizledikten sonra burada paylaşın ben raporunuzu kontrol edeyim. raporunuz ilgili mevzuata göre engelli raporu olarak düzenlenmemişse sorun çıkmaz. lakin engelli raporu olarak düzenlenmişse maalesef yersiz ödeme konusuyla karşı karşıya kalırsınız ve bu durumun tespit edilmesinden sonra geriye dönük borçlu çıkartılırsınız.
2018 in 5 ayinda aldim 3 ay sonra bakim masi kesildi mas gecdigi icin bu yil tekrar basvuru yaptik eski surekli agir engelli raporuyla 3 ayda bakim masi baglandi
eski raporla başvurmuşsunuz ve evde bakım aylığı tekrar baglanmış. burada sorun yok ki. eski raporunuz zaten engelli raporu ve agır özürlü kısmı evet olarak işaretli.
ama siz araç için de rapor almışsınız. bu raporda agır özürlü kısmı evet olarak işaretli değilmiş. hayır olarak işaretliymiş. bu sorun olur mu diye yazmışsınız anladığım kadarıyla.
ben de diyorum ki raporun resmini görmem lazım. ya da kuruma siz götürüp gösterin. zaten onlar araç için aldığınız raporu inceler ve gereğini yaparlar sorun yoksa bişi olmaz evde bakım aylığı almaya devam edersiniz. ama araç için aldığınız rapor engelli raporu olarak da düzenlenmişse başınız dertte demektir. aylık kesilir ve yersiz ödeme iddiasıyla size borç çıkartırlar.
burada sorun olan raporun hangi amaçla değil nasıl düzenlendiğidir. eger araç için aldığınız rapor engelli raporu olarak düzenlenmişse başınız dertte.
o yüzden o raporu ya kuruma gidip gösterin ya da buradan resmini paylaşın ben bakayım, sıkıntı çıkar mı diye.
hangi hastane tarafından düzenlenmiş rapor?
rapor tarihini de yazınız?
eski rapor tarihini de istiyorum sizden.
araç için aldığın rapor tarihi: ?
evde bakım aylığı için başvurdugunuz eski rapor tarihi:?
Eski rapor 11/01/2016 yozgatdan her iki raporda resim atmayi beceremedim ehliyet icin engelli saglik raporunda agir engelli hayir diyor ve altinda da ozel tertibatli arac kullanmasi gereklidir yaziyor raporda
Arac icin aldigim rapor tarihi 29/03/2018
Valla kalem hanim resmi cekdim raporlarin bir turlu buraya atmayi beceremedim. wapsadan atayim cok kafam karisdi bu konuda yardimci olursaniz sevinirim lutfen
bu durumda ablası araç için aldığınız rapor eger engellli raporu ise geçerli olur. son alınan rapor dikkate alınır çünkü.
tamam whatsap'tan gönderdiğin rapora baktım
araç için başvurmuşsun ama hastane sana şu linkte göreceğin gibi engelli sağlık kurulu raporu düzenlemiş. başına sadece sürücü adayları ve sürücüler için demiş ama engeli sağlık kurulu yönetmeliğine uygun olarak da raporu doldurmuşlar.
sen telefonda resmini tekrar gönderdiğim raporu en kısa sürede evde bakım aylığı aldığın il müdürlüğüne götürüp teslim et ve gelişmelerden beni haberdar et. bakalım kurum ne diyecek bekleyelim. ama hazırlanan rapor baya sıkıntılı. agır özürlü kısmı hayır işaretlenmiş. ilgili yönetmeliğe uygun olarak düzenlenmiş. sorun olur bu.