Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için aldığım raporla hangi haklardan yararlanabilirim?

öyküozı

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,ben ehliyet için başvuru yaptım heyete tekrar girdim50 lilik raporum 56 çıktı ama raporu almadım 130 TL İSTEDİLER,NORMAL RAPOR İÇİNDE TEKRAR BAŞVURMM GEREKLİYMİŞ:( sizden ricam bu ehlyt için olan raporu normal rapor olarakta kullana biliyormuyum?

Bir diğer konuda beyaz kart denilen olay nedir?bu kart ne işe yarıyor...
Teşekkür ederim.

öyküozı;

beyaz kart iett karaköy tünel den raporunu(yeni olması şartıyla) veya başbakanlık engelli kimlik kartıyla baş vurdugun taktirde 10 tl karşılıgında ala biliyorsun.
iett (metro,metrobüs,tranvay,özel halk ötobüslerinden) vapurlarda ücretsiz yararlanıyorsun.

sen rapora ücret vermiyorsun hakkın.
ehliyet için ve normal raporun için para istenmesi yasal olarak yasak
sen hangi hastaneye başvurdun bilemem ama silivri devlet hastanesine başvur başhekim yardımcısı yusuf bey var onunla görüşe bilirsen bir bir sana her konuda yardımcı olur ücret ödettirmez yasayı uygulayan nadir hastanelerden birisidir Tel.: 0 212 727 21 00
not: heyet bölümündeki çalışan kıl kuyruklarla görüşme onlar döner sermayeden pay aldıkları için ücret talep ediyorlar her zaman heyet başkanıyla görüş.;)

günaydın,çok teşekkür ederim.
Başvuru yaptığım hastane şişli etfal hstnsi,ilk raporumuda ordan aldım.
Başhekim yrd görüştüm bana bu raporun özel olduğunu ve bu paranın ödenmesi gerektiğini ve bunun yasanın içeriği olduğunu söyledi.
İşin garip yanı bu para nereye yatıyor onuda bilmiyorum ya:)son kbb muayenem kaldı,rapor kısmındaki bayanda bu aşamadaysanız parayı yatırdınız demekki diyo:)
silivri bana çooooooookkkkkkkkkk uzak ben şişlideyim:(

bizim için silivri şişli arası 1 saat 45 dk(maksimum) ;) karar sizin ister şişli etfale ücretini öder alırsınız ister resti çeker yakarım ulen buraları diye bilirsiniz :p:p:p

Valla bilmiyorum baştan bi daha heyete gir falan
hazır %56 çıkmışım
bide silivri %50 den aşağı çıkarırsa:)

öyküozi arkadaşım öncelikle şuna açıklık getireyim şişli etfalde çıkardığın rapora para almazlar başheklim böyle bişey diyorsa gerekli kurumlara şikayet edeceğim de engelilerden para talep edebezler böyle bişey yok

Ehliyet için çıkardığın rapor beyaz kart içinde gecerli fotokopisini çek karaköy iett müdürlüğünde gider girmez alrsın beyaz kart ötübüslere ücretsiz binmen içindir..

teşekkür ederim.
benim otobüslere bedava bindiğim kartım var da çalıştım kurumda arkadaşlarımda başbakanlıktan gelmiş bi beyaz kart varmış o ne işe yarıyo çözemedim:(
yok be arkadaşım başhkm yrd bizzat söyledi yatırılmak zorundaymışız:(:)mad:

Sizi kandırıyorlar ben 4 defa çıkardım benimde raporum %60 ve sanrım gene çıkaracam araba için sizden para talep etmeleri abez kaçıyor bu sizin sosyal hakkınız diğer bahsettiğniz beyaz karta gelince başbakanlık kartı sanrım o konuda hiç bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar umarım yardımcı olurlar yardımcı olamk isteyen arkadaşlarda bir ton yazı yazıyor saçma sapan gel gelelimki şunu açık ve net şekilde buraya gidecen şunu yapacan bu kadar ama uzattıkca uzatıyorlar... konuları:) kolay gelsin arkadaşım..

Hayır elbette kolay değil ama sonuçta uğraştıryorlar neyse herşey umarım istediğiniz gibi gelişir arkadaş.. iyi günler..

beyaz kart hiçbir işe yaramıyor(benim için) yaradıgı yerler maçlara gidersen ücretsiz gire biliyorsun? thy de belli bir miktarda indirim saglıyor.
iett de geçmiyor artık.

:)bende öyle tahmin ettim ben zaten iett kartımla her insdrm den faydalanıyorum ozaman gerek yok
birgün gelirde holigon olursam çıkarırım byz kartı artık:)
teşekkür ederim ümit ve seyithan bey

Ben gs lıyım ama benim kızım ve oğlum fanatik fb

Üst Alt