Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için aldığım raporu elektronik ortamda ne zaman görebilirim?

Mujdat1963

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kasım ayında bakırköy il sağlık kuruluna girerek engelli kodları yazan ehliyetimi aldım fakat şu ana kadar sağlık kurulu raporunu hiç bir yerde goruntuleyemiyorum e devlet veya e nabızda çıkmıyor acaba raporlar hala eski sisteme göremi düzenleniyor bana bilgi verirseniz sevinirim

Sabit

Arkadaşlar ben 2020 kasım ayında ümraniye sağlık kurulundan engelli sürücü belgemi aldım bu raporla ehliyetimide aldım fakat ehliyet için aldığım saglim kurulu raporum ne e devlette nede e nabızda gözüküyor bunun için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

ehliyet için alınan rapor görülmez sadece özel tertibatlı araç kullanabilir raporu alırsan görünür onuda almanız gerekiyor

ahmetönerge
Bende onu demek istiyorum ehliyetimde otomatik vites direksiyonda topuz falan var hatta aracımı falan aldım sıkıntı olmadı ama bir türlü e devlette falan göremiyorum raporumu acaba istanbul eski usul mü veriyor raporları onu merak ettim

Üst Alt