Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için alınacak rapor daha önceden alınan raporları iptal ettirir mi?

biosentez21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
H ehliyeti için sağlık kurulundan rapor alan birinin önceki süresiz engelli raporu iptal olur mu

evet rapor numarası güncelleneceği için eski rapor güncelliğini yitirecektir.

Evet başvuru yaptığın gün sisteme düşüyor eski rapor geçerliliğini yitirir son rapor dikkate alınıyor

Benimde engelli raporum vardı.sonra maluliyet raporu aldım malulen emeklilik için, birşey olmadı.

Ehliyet için alınan raporlar çünki oran belirtilmiyor

Raporun amacına göre , daha önce o amaçta bir raporun varsa eski raporu etkiler( daha önce ehliyet için bir raporsa- diğer amaçta ki raporların etkilenmez..) Her alınan raporun amacı farklı oluyor...

[SIZE=3]Geçmişte hastaneye aynı tarihte iki rapor için baş vurmuştum. Biri ehliyet almak için, diğeri uzun
bacak yürüme cihazı yaptırmak için. Daha sonra da sakatlık oranı için başka bir rapor aldım.
Dikkat edin raporların hepsinin kullanım amacı farklı.
Biri ehliyet alınması,
Biri cihaz yenilenmesi
Diğeri de sakatlık oranının tespiti.
o/o40 SÜREKLİ sakatlık raporum Engelli Veri Tabanına İşlenmesi gerekirken eski tarihli diye işlenmedi. Ama işlenmiş olsaydı bile ehliyet için alınan yeni raporun “sürekli” ibareli engelli raporunu etkileyeceğini (iptal edeceğini) sanmıyorum.
Zira raporların mahiyetleri farklı ve arkadaşın dediği gibi ehliyet raporunda sakatlık oranı da yazmıyor.
Bu benim düşüncem ve mantık da böyle olması gerektiğini söylüyor.
Selametle[/SIZE]

Üst Alt