Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için başvuru yapacağım. Ücret ödeyecek miyim?

Esilaa

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar. Ben ehliyet için başvuru yapacağım. Bu konuda pek bilgim yok. Yasal haklarımız nelerdir? Hastaneye ücret zorunlu mu vs. ? Baya masraf bu işler sanırım.

Bedavaya İşlerini Halledersen Bizede bilgilendir olurmu :))))) Kardeşim Herşeye ücret ödemek zorundasın Sürücü Kursuna git sana detaylı açıklamayı yaparlar. Kurs ücreti genel olarak 1.600 TL indirim yaparlar. Sınav harçları felan derken 820 TLyi buluyor ;) hepsini topla kaç ediyor.

Konu başlığı değiştirilmiş aslında ücret kısmını vurgulamamıştım. :) başvuru yaparken bilmem gereken haklardan söz etmiştim. Mesela engelli raporu için başvuru yaparken hastaneden 280 tl istemişlerdi, meğersem ödememem gerekiyordu. Aynı hatayı yapmak istemedim. :) Sürücü kursu, harclar vs. onları biliyorum.

Neyse monokuler olarak araç kullanan varsa ilk defa ehliyet alacaklar için tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.

Anlaşıldı Merkez :) :) Az çok biliyorsun zaten. 280 TL ödememem gerekiyordu derken anlamadım o nasıl oluyor niçin ?

Üst Alt