Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için elimde olan sağlık raporu çoğaltmak..?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Engelli ehliyeti içi Sağlık Raporumu aldım İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN (ÖZEL TERTİBATLI KODLU). Şöyle bir durum var bende bir tane ASLI rapor var. Sürücü Kursunda benden aslını istiyorlar Emniyet Müdürlüğüne vermek için mecburi. Verirsem elimde rapor kalmıyor ve ben bunu çoğaltmak istiyorum ASLI gibidir diye. Noter'den çıkartabilirsin dediler bana Bir kaç gibi öyle bişey var mı acaba ? Yoksa tekrardan İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE gidip çıkartmam mı gerekiyor ?

Raporu aldıgın hastaneden fotokopisine aslı gibidir mührünü vurdurabilirsin hocam notere boşuna para vermeyin

İl sağlık müdürlüğünden asli gibidir diye onaylatabilirsin
Bazi kurumlar bunu kabul etmeyebilir örnek emniyet maliye
Onun için noterden onaylı asli gibi yaptirman en doğrusu
ben böyle yaptim
Selametle

brn2191 Başkan. Bazı kurumlar kabul etmeyebilir diyorsunda [FONT=sans-serif]noterden onaylı asli gibi yaptirman en doğrusu diyince beynim durdu :)[/FONT]

yilmazthm21
Sürücü kursu ehliyet raporunu dosyaya koyup sınavlardan sonra Sürücü kursu o dosyayı sana veriyor emniyete müracatında rapor zaten dosyanın içinde ona göre işlem yapılıp sürücü belgen hazırlanıyor.Sürücü belgesi için çıkarılan rapor başka hiçbir kurum için geçerliliyi yok.Çoğaltmana gerek yok.

Evet bende hastaneden aslı gibidir onaylattım ama bazı kurumlar noterden onaylatmamı istiyor

Kardeşim sen noterde raporunu aslı gibidir yaptır burda herkesin her söylediğine inanma ehliyeti aldıktan sonra araba alacaksan sende vergi dairesi ehliyet ve ötv için aldığın raporları noterden aslı gibidir olanını istiyor. Bundan sonrsen bilirsin.

Korhan beyin mesajını okumalısınız
Ne demek isteğimi o anlamış

Burdan yazılanlar Bu süreçleri sürücü belgesi alan herkes yaşamıştır.Araç için alınan belgeler rapor,sürücü belgesi ve bayinin verdikleri evraklar.Surucu belgesi için alınan raporun yerine almış olduğu kodlu sürücü belgesi veriliyor.Bida niye sürücü belgesi raporu veriliyor.Dediyin doğru herkesin her söylediğine inanmamak gerekir.Boşuna uyraştiranlar var.😊

Üst Alt