Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için evraklarımı teslim ettim 1,5 haftadır bilgi verilmedi!?

eneskayli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Olayı en başından anlatıyorum %50 ortopedik sağ ayaktan sıkıntım var. Beylikdüzü devlet hastanesinden uzman doktor raporlarını alıp Bakırköy il sağlık müdürlüğüne gittim evraklarımı teslim ettim(Elden teçhizatlı araç kullanmaya uygundur yazıyordu)bana telefon yada mesaj yoluyla bilgilendirileceğimi söylediler aradan 1.5 hafta geçmesine rağmen ne bilgilendirildim ne aradılar ne de bir mesaj iletildi daha önce böyle bir olay yaşayan var mı varsa daha ne kadar bekleyeceğim yada ne yapmam lazım....

Kurullar egitim arastirma hastanelerinde kuruluyor sanirim. Bide sadi konuk hastanesine sorun. Egitim arastirma hastanesi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

melihbe

Yanlış anlattım galiba kusura bakmayın. benim raporum var tam olarak Demek istediğim engelli ehliyeti için verdim raporlarımı onun için onay bekliyorum onun için bir bileğiniz var mı

eneskayli

Tamam kurula girmeniz lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eneskayli
İl Sağlık Müdürlüğü Komisyonları öyle üç beş günde bir kurulmuyor. Kimisi ayda iki kimisi ayda bir gibi kuruluyor.
Komisyon gününüz belli olduğunda iletişime geçeceklerdir.

Üst Alt