Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için hastane il sağlık komisyonuna sevk etti. Süreç nasıl ilerler?

sinem34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar dün heyete girerek Engelli ehliyeti için başvurda bulundum benı heyet komisyona sevk etti bu komisyon nerelerde oluyor bulunduğumuz ilçelerde mi oluyor bilgi paylaşırsanız sevinirim.

sinem34

Henüz ilçede olanı duymadım (ama ilerde ilçelerde de olacak deniyordu mevzuat çıktığında). 2-3 hafta içerisinde il sağlık'tan arayıp randevu verecekler...

Not: Nasıl oluyor bilmiyorum ama bazen rapor size elde veriliyor ve il sağlık komisyonuna siz elden teslim ediyorsunuz, bazen de uzman hekim imzalı raporu doğrudan hastane şil sağlık komisyonuna gönderiyor, oradan aranıyorsunuz...

Merhaba,

Benim girdiğim heyet sonrasında raporum İl Sağlık Kuruluna (Zeytinburnu) gönderildi. Arayan soran olmadı ben aradım şu gün gel dediler gittim ve oradaki heyete girdim. Çok uzun sürmüyor ve sonucu 5 dakika sonra veriyorlar. Olumlu olumsuz veya hangi kodlar yazılacaksa hemen yazılıp veriliyor.

Üst Alt