Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için heyete girdim. Süreç nasıl ilerler?

vidi6742

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Yeni ehliyet almak için uzman doktora gözüktüm ve komisyon sevk dedi bugün heyete girdim sadece 1 hafta sonra nüfus müdürlüğüne gideceksin dediler sağlık raporumu oradan mı alacağım yoksa başka bişey mi var bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

[FONT=&quot]Sevgili kardeşim. Heyet dediğin komisyon olsa gerek.
Ha heyet ha komisyon, oluşturulan mekanizmanın adı önemli değil ancak belgelerde KOMİSYON dendiği için
komisyon olarak devam edelim.
Komisyona girdin, 24 saat geçtikten sonra komisyon raporunu e-devletinde "e-İmzalı Sürücü Raporları
Sorgulama" kısmında görebilir ve bilgisayarına indirip yazılı çıktısını alabilirsin. Geçen sene durum böyle
idi. Muhtemelen uygulama değişmemiştir. Hatta ben daha 24 saat dolmadan raporumu orada gördüm.
Umarım işin rast gider. Selametle..[/FONT]

Merhaba vidi6742 hastane heyetinden sonra orada uygun görülürse komisyona sevk söylenir, Bulunduğun İlçe sağlık müdürlüğüne başvurup belirli tarihlerde toplanan komisyona sevk ediliyorsun orada ilgili doktorlor,emniyetten biri ve makine mühendisi oluyor(engel durumunuza göre tertibat kodu veriliyor ve engel durumunuza göre kod alıyorsunuz.)sürücü olur raporun olur(e nabız içerisine genelde 1gün içerisinde düşüyor) ise nüfusdan ehliyetini yenileyebilirsin.

Üst Alt