Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için il sağlık komisyonuna gönderilmem normal mi?

Konular
56
Reaksiyonlar
12
merhaba arkadaşlar;

Ehliyet değişimi için uzun zamandır uğraştıgım sağlık kuruluna dün itibariyle girdim.Kurul başkanı seni komisyona(İl sağlık komisyonu) sevk ediyorum dedi ve sürücü olup olmayacagına komisyon karar verecek dedi.(22 yıllık şöförüm)

Bu normal süreçte olan bir prosüdür mü ?

sağlam insanın diş veya göz doktorundan 40 TL ye aldığı ehliyet raporunu engellilere bu kadar zulüm yaşatarak vermelerinin sebebi nedir anlamış değilim...

Engellilerin sürücü belgesi için İl Sağlık Kuruluna gönderilmesi normal, çünkü yeni yönetmeliğe göre sürücü belgesinde engel kodları yer alacak, bu kodları da il sağlık kurulundaki komisyon belirliyor.

Maalesef komisyon şart. Sanki eskiden çok zordu da şimdi sözde kolaylaştırmak amaçlı böyle şeyler yaptılar. Engelli insana azap çektirmekten başka bir işe yaramıyorlar. Üstüne üstlük 300 TL haşırttt.. Sağlıklının bedavaya aldığı raporu biz 300 TL ye alıyoruz. Haram zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çıksın hepsinin. Ben 2016 mayıs ayında 200 bir hastaneye 300 diğer hastaneye para ödedim ve hiç bir işe yaramadı aldıklarım. Eski raporumla işlem yaptırdım. Verdiğim para nereye gitti? Boşa..

Üst Alt