Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için il sağlık komisyonundan sonra başka sevk olacak mı?

mangotea

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

%52 ortopedik engelliyim. "Özel tertibatlı araç kullanır ibaresi mevcut."

Ehliyet için ;

Aile Hekimi ortopediye,
Ortopedi doktoru il sağlık kuruluna sevk etti.

İl sağlık beni tekrardan engelli sağlık kuruluna gonderecek mi? Tekrardan mr,röntgen vs ile uğrasacak mıyım?

Bu proseduru bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler

kurula giriyorsunuz kurulda elini ayağını oynat bakem diyola sonrasında tmm çıkabilirsin diyerek bir veya iki hafta sonra ehliyet alabilir veya alamaz diye sağlık müdürlüğünden raporunu alıyorsun .
ehliyet alabildi isen tertibat için gerekli kodlar yazar .o belge ile nusufa gidip yeni ehliyet için başvuruda bulunabilirsin .

Bu sadece il sagliktaki dimi? Hastanedeki engelli saglik kurulu degil sanirim?

Yani hastane engelli tertibatlı araç alır dedikten sonra, kurul hayır alamazsın diyebiliyor. İşimiz baya zor desene.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl yok il sağlık müdürlüğü adı altında tam teşekküllü hastanelerde ayda 1 sefer ehliyet için kurullar toplanır ve bu kurula girip aynı gün raporu alırsınız

il sağılık müdürlüğü hastanenın sağlık kurulna gönderiyorrr

mangotea

Kısıtlılık hangi uzuvda? İl sağlık komisyonu hangi kodları yazdı?

Engelli raporunun tarihi nedir? "Sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" ibaresi var mı raporda?

OturanBoğa

Merhaba Rapor Tarihi : 02.12.2019
Rahatsızlik aveskuler nekroz engelli raporumda aynen yazan su sekilde "Bilateral femur bası aseptik nekrozu tablo 3.4.H"

"Raporumda Sadece hareket ettirici aksamda
özel tertibatlı arac kullanması gerekir"
ibaresi mevcut.

Sürücü Belge Kısıtları : 103.5

B Sınıfı kısıtları : 10.02 , 47 , 102

Son düzenleme:
mangotea

Teorik olarak bir sorun olmaz diyeceğim ama pratikte işiniz zor. İkili kısıtlılıkta gaz-fren elle kumanda edilen özel donanımı şart koşmaları muhtemeldir. Umarım şansınız yaver gider...

Merhaba, aile hekiminden sonra bulunduğum semt'in polikliniğinden "komisyona sevk" yazılı bir kağıt aldım. Ardından bir kağıta imza attım ve bana il sağlık müdürlüğünden aranacağım söylendi, 2 aydır ses seda yok, yanlış bilgi mi verilmiş acaba başka birşey mi yapmam gerekiyor?

aslan_55

İyi günler aile hekimliklerinden sonra hastane sağlık kuruluna arkadaşlar biliyorum ancak bilmediğim yada bir değişiklik mi vsar araya il sağlık olayı giriyor aile hekimliği sevki ile hastanedeye gitmek gerekmiyormu

anilkyn

Normalde kurula sevk yazısını il sağlık müdürlüğüne götürüp orda bir form dolduruyorsunuz ve 1 ay içinde mesaj atıyorlar (aramıyorlar) bazen aksaklık olabiliyor 1 ayda bana msj gelmedi gittim il sağlık müdürlüğüne neden uzadı dedim biz size msj attık dediler :) meğer telefonumu yanlış yazmışlar sırf bu yüzden bir ay daha bekledim. evrağınızın peşine düşün olara kalırsa çok beklersiniz..

Üst Alt