Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için komisyon tamam, nüfus idaresi olmaz dedi. Ne yapmalıyım?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ufukalp

Merhaba saygıdeğer UFUKALP abim..bir konuda fikir danışmak için seni meşgul ediyorum...
Sağ ayak doğuştan sakat..Gerekli işlemlerden sonra en son işlem olarak il sağlık müdürlüğü komisyonuna da girdim özel tertibatlı araç kullanabilmek için komisyon tamam dedi bir hafta sonra gidip il nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz dedi bana..iki hafta geçti az önce nüfus müdürlüğünü aradım yok öyle birşey dedi..ne yapacağımı şaşırdım..ben ilk defa ehliyet çıkarıcam yani..bu konuda ne yapılması gerekiyor ?
yani sistem nasıl işliyor ?
teşekkürler üstad :)

Özel Tertibatlı Araç ve Engelli Ehliyeti alma sorunu..??!

Merhaba saygıdeğer arkadaşlar...bir konuda fikir danışmak için sizi meşgul ediyorum...
Sağ ayak doğuştan sakat..Gerekli işlemlerden sonra en son işlem olarak il sağlık müdürlüğü komisyonuna da girdim özel tertibatlı araç kullanabilmek için komisyon tamam dedi bir hafta sonra gidip il nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz dedi bana..iki hafta geçti az önce nüfus müdürlüğünü aradım yok öyle birşey dedi..ne yapacağımı şaşırdım..ben ilk defa ehliyet çıkarıcam yani..bu konuda ne yapılması gerekiyor ?
yani sistem nasıl işliyor ?
teşekkürlerimi sunuyorum :):cool:

Komisyondan raporunuzu alıp nüfus müdürlüğüne gideceksiniz. Komisyon nüfus müdürlüğüne göndermiyordu ben yaklaşık 4 ay önce o şekilde yeniledim.

SARUHAN BEY
"İlk defa ehliyet çıkaracağım" demişsiniz.
Anladığım kadarıyla sizin daha önceden ehliyetiniz yok, doğru mu ?
Eğer anladığım doğruysa nüfus müdürlüğü tabi ki vermez, çünkü eğitimini alıp, sınavlarını kazanarak hak ettiğiniz bir ehliyet yok ortada.
Siz sürücü olur raporunuz ile önce sürücü kursuna kayıt olup eğitim alacak, sınavları geçip sertifika alacaksınız, ondan sonra nüfus müdürlüğü.
Ben yanlış anladı isem, mevcutta ehliyetiniz varsa konuyu daha açık yazabilir misiniz ?

cicikıs
Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum..Şimdiye dek hiç ehliyet almadım,çıkarmadım..engelimden dolayı yeni çıkarmak istiyorum..Gerekli işlemleri yaptım son olarak il sağlık müdürlüğü komisyonuna girdim muayene ettiler tamam deyip bir hafta sonra il nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz dediler..3 gün önce nüfus müdürlüğüne gidip aldım ...

Ufukalp
Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum..sizin bahsettiğiniz il sağlık müdürlüğünden hangi aracı ve hangi ehliyeti kullanabileceğine dair olur raporu aldıktan sonrası için geçerli yani son aşama..evet Şimdiye dek hiç ehliyet almadım,çıkarmadım..engelimden dolayı yeni çıkarmak istedim....Gerekli işlemleri yaptım son olarak il sağlık müdürlüğü komisyonuna girdim muayene ettiler tamam deyip bir hafta sonra il nüfus müdürlüğünden alabilirsiniz dediler..3 gün önce nüfus müdürlüğüne gidip aldım ..

Kesin adana nüfus idaresidir. terbiyesizlik yapıyorlar resmen

Üst Alt