Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için psikiyatri doktoru test üstüne test istiyor!?

themaster

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ehliyet için psikiyatri raporu

Selam. Ben 2 ay önce aile hekiminden bu raporu almak istedim ama daha önce psikiyatrik ilac kullandığım için o bölüme yönlendirdi.

Gittiğim psikiyatri doktoru denilen kişi testler istedi ben hepsini yapmama rağmen sürekli test istiyor ve beni oyalıyor. Bir türlü sağlık raporu alır yada alamaz gibi bir sonuç vermedi

Şimdi başka bir hastanede başka doktordan muayene olsam sorun olur mu

Son düzenleme:
Ben gittim, psikiyatri epikrizleri istiyor. Sonra onlara bakmadan ehliyeti kisitladi. 3 yıl ticari taşıt, ambulans ve resmi araç kullanamaz kisiti koydu. aile hekimi yolluyor artık psikiyatriye. Yeni ehliyetler de durum berbat.

Şizofreniye rağmen ve hiçbir sıkıntı yaşamadan yeni ehliyetimi aldım.

[SIZE=3]Ehliyetimi 1991 senesinde aldığımda hiç unutmam Asabiye servisinde de muayene oldum. Muayene esnasında hiç yoktan yere doktorun azarına maruz kaldım, bir dövmediği kaldı, önce ben de biraz ters konuşur gibi oldum ama sonra “oğlum asabiyedesin dikkat et ses çıkartma teste tabisin” diyerek duruldum. Doktor yine söylendi durdu ama ben tınlamadım ve sıkıntı çıkmadı. Dolayısıyla büyük ihtimalle doktor senin sinirlerini ölçüyordur. Sakin olmalısın.
Selametle[/SIZE]

themaster Başka hastahaneye ve doktora gidemezsin bildiğim kadarıyla işlemini o hastahane ve doktorda bitirnek zorundasın.
Doktorun emin olamadığı bir şeyler vardır onu anlama çalışıyordur yoksa senle uğraşarak ne geçecek eline sabır biraz daha.

Ehliyet için rapor

Doktor sağlık raporu vermezse yani sürücü olamaz derse başka bir hastaneden gidip rapor istenebilir mi

Yada itiraz hakkı var mı sonuç çıkar mı

Bildiğim kadarıyla itiraz hakkı kesin var çünkü ben itiraz ettim. Fakat rapor iki yıl geçerli. Yani bir defa verilip süre açısından üç yılda bir kontrol gibi bir kısıt verilmemiş ise ehliyet raporları iki yıl süre ile geçerlidir.

Üst Alt