Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için rapor aldım, evde bakım aylığım kesildi!?

BaSKaN53

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

ben %81 Ağır engelli-EVET Raporumla eşim evde bakım maaşı almaktaydı,
Sürücü belgemi değiştirip Otomatik vites kullanabilir yapmak için Hastaneden rapor aldım, %79 Otomatik vites araç kullanır ötv mtv muaf raporu verdiler. buraya kadar sıkıntı yok, dün bizi sosyal hizmetlerde aradılar ve bu son aldığım ehliyet için olan raporda Ağır engelli-Hayır yazılması sonucu maaşı kestiler,
bizim bu maaşa ciccen çok ihtiyacımız var bu durumda yapılablecek (Kanunen) bie şeyler var mı?

Lütfen yardım edin

BaSKaN53 ''Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak'' bu olsa gerek. çok geçmiş olsun :confused:

Çoğu ağır engelli araba kullaniyor ve arabası var

BaSKaN53
yapabilecegınız heç bişi yok.boşuna ıtıraza kalkısmayın .her zaman en son alınan rapor gecerlı olur ve otomatık bilgilerınzıe yuklenır
ebm de şartlarından biri raporda ağır engellı ya da tam bagımlı yazacak .sizde hayır yazmıs bu yüzden yenıden muracaat etsenız bile başvurunuzu evet değlde hayır yazdıgı için kabul bile etmezler

asidadaş
neye itiraz edecek ne diyecek.ebm de ağır engellı ya da tam bagımlı rapor olmazsa başvuruy kabul bile etmezler.

bulent66
haklısında arkadaş artık kanunen ağır engellı değil o yüzden ebm olmaz.ha arabayı alır sonra ağır engelli alabilecegıne ınanıosa gider rapora yenıden başvurur.

Üst Alt