Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için rapor alırken komisyona sevk edildim..?

Karel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Sitede yeniyim bilgilendirici paylasımlarınız için sahsım adına teşekkür ederim
Benım sag ayakta 2cm kısalık ve sola göre incelik ayrıca sag elde cok hafıf(belli belirsiz) güç kaybı var ve normal b sınıfı ehlıyetım var bundan 3 ay önce durum bildiri için saglık kurulunda ortopediye gırdgmde b1 ehliyet alabılır özel tertıbatlı arac kullanabılır dıye bilgi verdiler sonra o belge ıle herhsngı bır ıslem yapamayacagımı tekrar ehlıyet yenıleme ıcın işlem baslatmam gerektığı soylendı tekrardan asmden sevk ile ortopediye gıttgmde Ortopedı benı komisyona sevk ettı Sevk etme sebebı ise emg cekıldgnde emgde sıkıntı yok yönünde bı bilgi vermiş doktorda gözle görulur sekılde olmasına ragmen sasırıp arada kalarak komisyona sevk ettı komisyonda daha toplanmamıs sorum su Durum bildiride sadece sag ayak bilegımı ve parmakları oynatamadgm ıcın ozel tertıbat cıktı ama sonraki doktor komisyona sevk etti b ehlıyetım engellı ehlıyetıne döner mi komisyon kararı nasıl olur komisyona gıren arkadaslar bolgı verebılır mı ilk defa yapıyorum işlemlerı konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın

Karel doktor sizi herhangi bir sıkıntı görmediğinden değil zaten tertibatlı araç kullanmanız gerektiğine kanaat getirdiği için komisyona sevk etti. Normal görseydi zaten sürücü olur yazar gönderirdi, komisyona göndermezdi.

Ufukalp cevap için çok teşekkür ederim komisyonun baslamasını bekleyecegım o zaman

Üst Alt