Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için rapor alma ücreti ne kadar olur?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
760
Reaksiyonlar
789
Sağlık ocağı ruh ve sinir hastanesine sevk yaptı. İlk defa ehliyet alacağım. Rapor ücreti ne kadar olur?
Şizofreni
Atipik Otizm
Obsesif Kompulsif Bozukluk

İlk etapta aile hekiminden veya tek branşlı rapor alınabiliyor ve bu durumda ücret yaklaşık 250–300 TL civarında oluyor. Ancak psikiyatri muayenesi veya psikoteknik değerlendirme gerektirenücret yaklaşık 750 TL’ye çıkabiliyor. Ödemeler doğrudan doktora yapılmıyo bide Sağlık Bakanlığı’nın sistemi üzerinden yatırılıyor.

@dgcnn, Hocam senin araç kullanmaman herkes için daha sağlıklı gibi görünüyor.

@Polmiks, doktor izin verdikten sonra sen neden kısıtlıyon adamı. iyi hissettiğinde kulanabilir pek ala

Hocam benim ehliyetin süresi 2028 de doluyor. sanırım yenileme yapılması lazım o zaman geldiğinde. rapor isterler mi acaba?

@sucre_, Ehliyetinin neden alındığını biliyor musun ? Bir kaç kuralı ihlal etmiş :)

@sucre_, he diyorum geçiştiriyorum hocam. Boş yolda yakalandım zaten pist açık olsa pistte çok güzel oluyor. Sanıyorlar ki istanbulda bu hareketleri yapabilecek yerler var halbuki heryer trafik 😁

@Polmiks, Peki boş yolda kendi hayatım dışında kimi riske atmışım? Plakam sadece radarda gözüküyor. Normal yolda yapmam daha doğrusu istesem de yapamam. İstanbulda buna müsait yol ya Çatalca yolları ya da beykoz şile yolları. İstanbulu bilmeden yorum yapmayınız. Kendimi haklı çıkarmak değil mesele sanki hergün yapıyormuşum gibi muamele beni baya güldürüyor.

Son düzenleme:
Üst Alt