arkadaşlar merhaba. %56 sol kol dirsek altı ampute. başka bir engelim yok ayakta diğer elde gözde vs şükür hepsi sorunsuz. 2015'te güç bela H sınıfı ehliyet almıştım. seneye ehliyetler her türlü iptal oluyor diye ehliyet yenilemeye başvuru yaptım. hastaneden kurula sevk süreci tamam oldu. ortopedi doçent dr özel tertibatlı araç kullanabilir yazdı. 1.grup sürücü olur ve kurula sevk işaretledi. sağlık kurulu biz postalayacağız onlar seni arar dedi yaklaşık 3 hafta geçti bugün sms geldi salı günü kurula gelin diye. % oran yazan eski engelli raporunu ve bir de resim getirin yazmışlar ama kurulu da aradım ulaşamadım. benim eski rapor 2010da almışım en son geçmiş üstünden 10 sene raporu bulamadım yıllardır hiç de lazım olmadı.
sorum şu kurula giden arkadaşlara. raporu tam olarak ne için istiyorlar raporsuz vs gitsem ne olur acaba. engelli kimlik kartım var eski ehliyetim de var. illa rapor lazım diye tuttururlar mı acaba ? öyle olursa rapor alıp tekrar mı giderim yoksa sürücü olamaz derler mi. bunların işi belli olmaz güvenemedim yani. raporun lazım olacağını bilsem kurulu beklerken heyete de başvuru yapardım biraz ihmallik oldu biraz acemilik. salı gününe de zaten pazartesi kurula gitsem bile rapor yetişmez.
sorum şu kurula giden arkadaşlara. raporu tam olarak ne için istiyorlar raporsuz vs gitsem ne olur acaba. engelli kimlik kartım var eski ehliyetim de var. illa rapor lazım diye tuttururlar mı acaba ? öyle olursa rapor alıp tekrar mı giderim yoksa sürücü olamaz derler mi. bunların işi belli olmaz güvenemedim yani. raporun lazım olacağını bilsem kurulu beklerken heyete de başvuru yapardım biraz ihmallik oldu biraz acemilik. salı gününe de zaten pazartesi kurula gitsem bile rapor yetişmez.