İyi günler. Ben de H sınıfı ehliyetimi değiştirmek için aile hekimime gittim. Beni (biraz da sanırım benim yanlış yönlendirmem ile) 9 polikliniğin hepsine sevk etti. Acaba (sağ kolumda brakial pleksus olduğu için) sadece ortopedi polikliniğine ve de (gözlerimi lazerle çizdirdiğim için gözlük kullanımını bırakmam sebebiyle) göz hastalıklarına gidip muayene olsam yeterli olacak mıydı?
Bu elimdeki sevk ile hepsine muayene olmam zorunlu mudur? Boş yere çok uğraşacağım hepsinden randevu almak resmen bir işkence olacak benim için.
Eğer sadece lazım olan polikliniğin raporu yetecekse aile hekiminden rica edip o kısımlara sevk yaptırmaya çalışırım.
Son olarak da rapor kağıdımın sağ alt köşesinde sayfa 1/2 yazıyor ama arka sayfa boş. Arka sayfanın boş olması normal midir?
Bu elimdeki sevk ile hepsine muayene olmam zorunlu mudur? Boş yere çok uğraşacağım hepsinden randevu almak resmen bir işkence olacak benim için.
Eğer sadece lazım olan polikliniğin raporu yetecekse aile hekiminden rica edip o kısımlara sevk yaptırmaya çalışırım.
Son olarak da rapor kağıdımın sağ alt köşesinde sayfa 1/2 yazıyor ama arka sayfa boş. Arka sayfanın boş olması normal midir?