Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için verilecek raporda oran yazacak mı?

onurkacar

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
h sınıfı ehliyeti için yeni heyet raporu çıkınca rapor yüzdesi düşer mi??? yoksa farkılı rapor mu isteniyor?? lütfen cevaplayın??

onurkacar ehliyet için heyet raporuna ihtiyaç yok. Hastaneye gidip ehliyet almak istediğinizi söyleyip sürücü olur raporu alıyorsunuz. Zaten o raporda da oran yazmıyor sürücü olur veya olamazsınız diye ibareler yazıyor.

Konu güzel :D vala aklımda vardı saol hocam paylaşım için.. bilgisi olan varsa yorumları bekliyoruz :)

Ehliyet için hastaneye gitmeye gerek yok. Aile Hekimine başvurmanız yeterli. Gerek görürse ilgili uzman hekime sevk ediyor. Uzman hekim de "Özel tertibatlı araç kullanır" der ise İl Sağlık Müdürlüğü Komisyonuna sevk ediyor. Komisyon gerek gördüğü özel tertibat kodlarını yazarak size bir rapor veriyor bu raporda da oran yazmıyor sadece ehliyet alımında kullanıyorsunuz.

Emin misin ona göre yarın sağlık ocağına gidicem ?

birkan01

Eminim son kararım :)

Ama benim söylemiş olduğum yol ehliyet almak için.

Daha sonra ÖTV'siz araç için senin halihazırda olan raporunu kabul etmezler ve yeni heyet raporu isterlerse oranının ne olacağı hakkında bilgi sahibi değilim.

Ben ehliyet icin ilk once sağlık ocağına gitim ordada hastaneye sevk verdi 300 lira para ödedim ve dr gezdim raporumda özel tertibatlı ve otomatik vites kulanır yaziyurdu o rapuruda alıp il sağlık kuruluna bir ay sonra heyete cağirdılar gitim kodlamaları yazdılar ve ordanda trafik şubeye gidip ehliyetimi aldım

Aile hekimi.kac doktora sevk verdi 300 tl yüksek rakam

Şefika

merhaba,

her engelli için illa ki otomatik vites araç kullanır ibaresi mi veriliyor? normal b sınıfı manuel araç ehliyeti alınabiliyor mu?

the_rasmus

Eğer aile hekimi uygun görürse direkt ehliyet alabilir diyor ve normal B sınıfı ehliyetinizi alıyorsunuz.

Ndr
e engelli raporumuzdan hiç bahsetmezsek nasıl olur ?

birkan01
mrb, gittiniz mi acaba sağlık ocağına neler yaptınız ?

the_rasmus

ilk olarak sağlık ocağına gidiyorsunuz o sizi hastaneye sevk ediyor tabi uygun görürse ya da direk ehliyet alabilir diyip sevk etmeyedebilir. Hastanenin heyet günleri varmış ondan burada kaldım henüz salı gidicem hastaneye

Rapor dan bahsetmesen ne olur e şimdi aile hekimi size bir forum uzatır bunu doldur der gerisi size kalmış yalan beyan verirseniz ehliyetiniz iptal olur! the_rasmus

Ehliyet raporunda oran yazilmiyor sadece ehliyet verilir veya verilmez diye yazilir

Üst Alt