Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için yeni rapor mu almam gerek?

erssiinn

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ilk defa ehliyet için başvuru yapıcam.2022 de süresiz yüzde kırk raporu aldım. Onkoloji bölümünden,Ehliyet için başvuru yaparsam yeni rapormu isteyecekler.Emekli oldum ilk raporum tehlikeye girermi oranım yüzde kırk

erssiinn

emekliliğniz ile ilgili hiç bir şey olmaz. Emekli olmuşsunuz artık emeklilik için istenen rapor farklı ehliyet farklı. Aile hekiminiz ile görüşün ehliyet için o sizi yönelndirir

erssiinn

[FONT=sans-serif]Bu Süreçte ilerleme aşamaları adım adım yazmak isterim.[/FONT]
[FONT=sans-serif]1 E devlet üzerinden sağlık bilgi formunu dolduruyoruz.(çıktısını almamıza gerek yok.)[/FONT]
[FONT=sans-serif]2 Aile hekimine ilk muayeneyi yaptırıyoruz, gerekli gördüğü uzman doktorlara sevk ediyor.(sevk ettiği doktorlara mhrs den randevu almıyoruz.)[/FONT]
[FONT=sans-serif]3 Sevk ettiği hastaneye giderek, randevu alma kısmında ehliyet yenileme raporu için geldiğimizi söylüyoruz ve ücretli muayene sırası alıyoruz.( Her uzmanlık dalı için 135 tl ödedim.)[/FONT]
[FONT=sans-serif]4 Uzman doktor muayenesi sonrası rapor için belge veriliyor.[/FONT]
[FONT=sans-serif]5 Bu belgeyi il sağlık müdürlüğüne giderek ehliyet yenileme raporu için geldiğimizi söylediğimizde ilgili yere yönlendiriyor matbu belge ile dilekçemizi veriyoruz.[/FONT]
[FONT=sans-serif]5 Bana hangi tarih ve satte hangi hastanede olacağımı not kağıdına yazarak verdiler, bazı arkadaşlara telefon ile bildirim olmuş.[/FONT]
[FONT=sans-serif]6 Komisyona girdiğimizde içeride fonksiyon kayıplarımıza bakıyorlar, kısa bir tekrar muayenesi gibi oldu benimkisi daha sonra rapor kodu ile e devlette çıkı.[/FONT]

merhaba benm

Aile hekiminin sevk ettiği hastane özel mi devlet hastanesi miydi?

Saygılar

Üst Alt