Beyincik sarkması sebebiyle denge kaybı var aile hekimi uzmana sevk etti uzman da il sağlık komisyonuna sevk etti.komisyonun sürücü olamaz raporu verdi ehliyetim 2016 öncesi hiç değiştirmedim 2006 da almıştım eski ehliyet yani eski ehliyetlerin değiştirilme suresi 7.aya kadar uzatıldı ya şimdi eski ehliyetim hala bende ehliyetim 7.aya kadar geçerli mi, 7.aya kadar aracimi kullanabilir miyim rapor emniyete bildiriliyor mu acaba çevirmede falan ceza yer miyim.Komisyon kararına itiraz etmeyi düşünüyorum.Burada bir arkadaş ile görüştüm kas hastalığı dolayısıyla ona da il komisyonu sürücü olamaz raporu verince itiraz etmiş ve farklı bir ile göndermişler.Gittigi il olumlu rapor vermiş raporlardan biri olumlu diğeri olumsuz olunca ve son olarak ta Ankara ya hakem hastaneye yolluyorlarmiş orası da olumsuz verince 2 yıl ehliyetsiz kalmis. 2 yıl sonra tekrar başvurup aldım diyor.Ama bana kesinlikle il komisyon kararına itiraz etme eğer itiraz edersen ikinci ilde olumsuz verirse 2 yıl yine başvuramazsin ya da 2. İl olumlu verse bile Ankara ya yollarlar en son Ankara da olumsuz verirse 2 yıl bas vuramazsın .Fakat hiç itiraz etmeden 6 ay bekleyip sonra başka bir yere başvurup alabilirsin dedi.Ben kararsız kaldım il raporunun altında 1 ay içerinde itiraz etmem gerektiği yazıyor eğer itiraz etmezsem rapor 2 yıl geçerli yaziyor.Şimdi 1 ay içerisinde itiraz etmezsem süre geçer de buradaki arkadaşın dediği gibi 6 ay sonra başka yere bas vurmazsam ne yapacağım itiraz etmezsem acaba arkadaşın dediği gibi 6 ay beklesem sonra farklı bir yerden başvurabilir miyim bu konuda tecrübesi olan yardımcı olacak kimse var mı acaba