Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet raporu ve ÖTV indirimli araç raporumu aldım. Bundan sonra ne yapmalıyım?

foradream

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar b sınıfı ehliyetim vardı
il sağlık kurulundan otomatik vitesli araç kullanması uygundur raporu aldım
ehliyetimi b otomaktik e çevireceğim.
Bir üniversite hastanesinden özel tertibatlı ve otomatik vitesli araç kullanması uygundur raporu aldım %44

ehliyetimi değiştirdikten sonra ötv indirimli araç alabiliyor muyum
süreç nasıl isliyor

arkadaşlar raporum bu şekilde vergi dairesi özel tertibatsız sadece otomatik vitesli araç için sorun çıkartır mı yıllar sonra faizi ile ötv ödemek istemiyorum.
il sağlık raporumda kısıtlı kodlar 47,78,102 ve uyarlama kodu 10.02
055ebc3e0270.jpg

Bileteral olduğu için aparat kodu isterler bence. Bende de aynı durum mevcut

foradream
Raporda eklem hareket kısıtlığı her iki diz için de söz konusu olduğundan elden tertibat şartı öne sürülebilir diye düşünüyorum.

foradream

Dostum merhabalar
Benim dr durum seninle benzerlik gösteriyor. Bugün kısmetse ehliyet raporunu alıyorum. Sakatlığım sol bacak. Sonrasında emniyetten b otomatik olarak değişiklik sürecini başlatacağım. Sana danışmak istediğim konu; özel tertibatlı ve otomatik arac kullanabilir raporu prosedürü. Sen özel üniversite hastanesinden demissin. Bu raporun bir adi var mı? Hastaneye gittiğimde bu rapor için ne demeliyim. Heyet vs gerekli mi? Ben bu ehliyet raporu yeterli biliyordum. Ancak sanırım ek bir rapor daha isteniyor.

heyet raporu alacaksın. özel hastane değil devlet hastanesinden

foradream

Merhabalar

Hastanaden engel oranı belirten ve sol bacak sakatlığını belirten engel raporunu aldım. Engel orani %37 olarak verildi. Ayrıca otomatik vites arac kullanabilir kodlarıyla yeni ehliyetimi de aldım. Ancak kurul raporunda vergi indirimli arac alabilir veya otv indirimli arac alabilir ibareleri yer almıyor. Bu durumda kurul raporunu yenilemem gerekiyor mu?

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt