Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet raporum düşük çıkınca 2022 maaşımı kestiler!

Burcudlbdk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ehliyet raporum düşük çıkınca 2022 maaşımı kestiler!?

Merhaba benim %62 süresiz engelli raporum var.Bunun üzerine 2022 engelli maaşı alıyorum. Fakat ehliyetimi engelli ehliyetine degistirmek için sağlık kurulundan kısıtlayıcı kodu belirten ortopedik rapor almam istendi.Saglik kurulu başvuru yaptım. BUNUN DİĞER RAPOR ILE BIR ALAKASI YOK DENDİ. o raporu aldım ehliyetimi değiştirdim. Ordaki oran %19.Bu ay engelli maaşım kesilmiş aradım raporunun sistemden son rapor %19 Düşmüş ondan kestik dediler haatane git güncelleme yaptir dediler mağdur oldum tekrar mı rapor alcam sağlık bakanlığı aradım aldığın hastane git dedi ne yapabilirim moralim çok bozuk bilgisi olan lütfen yazsin

Ne adla olursa olsun alacağın rapor oranı yüzde 40altina düştün mü keserler...senin hatan sadece ortapediye gitmen.....yapacağın şey şu bulunduğun ilçenin ilçe sağlık merkezine gidip rapora itiraz ediyorsun.....seni başka hastaneye sevk edecekler onların anlatır...bu sefer ÖTV indirimi ehliyet için vs hepsini şöyle bütün doktorları gez....tek doktara çıkma.....takılırsa bı konuda gene yardımcı olurum

Bilmediğimden soruyorum. Ehliyette için alınan sağlık kurulu raporu ile engelli raporundaki oranın ne alakası var bilemedim ❓

İkiside sağlık kurulu raporu... Ne için aldığının değil oran önemli...

Burcudlbdk

Ehliyet için alınan raporda ENGEL ORANI belirtilmez ( Sadece KISITLAMA KODLARI yazılır ) bi yanlışlık yapılmıştır, itiraz edebilirsiniz.

Mandreyam merhaba, itiraz sürem bitmiş tüm hastalıklarım için tekrar sağlık kurulu başvurusu randevu yaptım doktorları gezip %62 oranimi süresiz ve kronik olduğu için alirsam o son güncel oran olacak ya maaşım geri bağlanır mı acaba?

Bağlanır hazır yeni rapor cikarticaksin ÖTV indirimi içinde başvur.....bidaha ugrasmazsin ..

Bende ehliyet için başvurdum dediler engelli raporla alakasi yok denildi bu arkadaş galiba otv için heyete girmiş onu diyor

Üst Alt