Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet raporuma istemediğim kodu yazdılar! Ne yapabilirim?

emre6154

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bugün yeni araç almam için eski EHLİYETimin değişimi için heyete girdim. Eski Aracımda düz vites olduğu için debriyajda 5 cm yükselti takılıydı bacaklarım kısa olduğu için. Bugün ise herşeyi anlatmama rağmen saçma sapan bir kod yazdılar elden gaz yaptılar ben böyle kullanamam kaza yaparım dememe rağmen dinlemediler.

Bacaklarım kısa olduğu için böyle birşey yaptılar halbuki ben rahatça otomatik vites kullanabiliyorum. İtiraz hakkım varmış bilgili arkadaşlar nasıl bir yol izlemem gerekiyor bundan sonra sizce itiraz etsem faydası olur mu şimdiden teşekkür ederim..

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EHLİYET İÇİN ALDIĞINIZ Rpora aldığınız sağlık müd. e itiraz edebilirsiniz. onlar sizi en yakın il sağlık müd. sevk edecekler. orası da aynı kararı verirse bölge sağülık müd. ne sevk eecekler. ordadan çıkan sonuç kesindir. artık itiraz edemezsiniz.

Üst Alt