Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet sınavında yanıma refakatçi okutman ve yazman verirler mi?

ertürkhan

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar h sınıfı ehliyet almayı düşünüyorum. Acaba ehliyet sınavında yanıma refakatcı (okuman ve yazman) verirlermi? Bunun için nereye başvurmalıyım ve nasıl bir yol izlemeliyim. Heyet raporu alırken hem ehliyet hemde vergi indirimli araç için başvuru yapmak istiyorum kurula nasıl bir dilekçe yazayım yorumlarınızı bekliyorum teşkkürler.

Engelim serabral palsı (%44) ama kendime coçukluğumdan bu yana gerek bedensel gerekse eğitsel açıdan iyibakıyorum evde hergün belli haraket programı uyguluyorum hiç ilaç tedavizi almadım kazlarımda bir güç kaybı yok gümdelik hayati işlerimi çok rahat yapıyorum buna araba kullanmakta dahil yanlız sol kolumda biraz tembellik kaldı birde ince işlerde iyne iplik geçirme yazı yazma gibi konularda biraz zorlanmaktayım ehliyetim yok çalıştığım kurum evime biraz uzak arabayı genelde işyerime gidip gelerken kullanmayı düşünüyorum.

Bence raporunuzu ekleyerek basit bir dilekçe verebilirsiniz. Sürücü kursunuz bunu halletmiyor mu?

Üst Alt