Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aile hekimliğine başvurarak il sağlık müdürlüğüne ehliyet değişimi sevkini almanız gerekir, yetkili hastanelerin sağlık kuruluna başvurarak da özel donanımlı araç kullanabileceğinize dair raporu almanız gerekir. İkisini tek bir kuruldan alamazsınız.
Ehliyet değişimi için saglik ocağına gitmeden Özel bir hastaneye gittim. Ordaki ortopedi doktorları saglik il müdürlüğünedeki saglik kuruluna sevk etti.Saglik kurulundaki görevli memurlar 07 mart için gün verdi. Ehliyet değişimi yaptıktan sonra ötv raporu için süreç baştan mi başlayacak tekrar saglik ocağı veya özel hastaneye mi gidecem
Kardeş hangi özel hastaneye gitdin engelin neydi aile hekiminden sevk almadan gidince neye göre yönlendirdiler seni kelebek editörüm aile hekimi raporu kabul edilmedi
Ortopedik engelli ehliyetim var. Bunu değiştirmek için işyerime en yakın özel hastaneye gittim. Özel hastanede çalışan ortopedi hekimi ne tur tertibatlı araç kullanacağımı ancak saglik il kurulu belirleye bilir diye sevk etti. Daha önceden otomatik vites aracım vardı buna ait raporu 2012 de almıştım şimdi eski rapor geçerli mi belli degil
Hangi hastane kardeşim bende özelden almayı düşünüyorumda bendede ortopedik engel var h sınıfı şuanki ehliyetim senin hangisınıf tertibatlımı ehliyetin hastanede nasıl degerlendirdiler aile hekimine gidiyon şuraya git buraya git die yazıyor ya orda kim yazdı yoksa sen direk ortopediyemi girdin
Almış oldun 2012 deki rapor devlethastanesindenmiydi