Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenilediğim raporla ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Loinmen60

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ehliyetimi yenilemek için başvurdum sonuç otomatik araç ve engelli b çıktı engelli raporum 58 bunla ötv indiriminden yararlanabilirmiyim ve tekrar heyete girermiyim

Loinmen60 öncelikle engel yüzdeniz ortopedik engelli iseniz yeterli, fakat ortopedik engelli değilseniz yetersiz.
diğer bir husus ise sağlık kurulundan ÖTVsiz araç alımı için heyete girmeniz gerekiyor
son adım ise; siz zaten bunu yapmıssınız. ehliyet için komisyona girmeniz gerekiyor. tüm bunları yaptığınız takdirde alabilirsiniz.

ben Ocak ayında aldım ordan biliyorum

Loinmen60
öncelikle bu kadarla geçmiş olsun ilk önce hastaneden aldıgınız heyet raporunun arkasında ortapedik isaretli olacak ayrıca acıklama kısmında hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir yazması lazım eger bunlar varsa ve ehlitet komisyonundan da otomatik cıktıysa alabilirsiniz şimdiden kolay gelsin gönlünden gecen arabayı alırsın inşallah

Üst Alt