Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehliyet yenileme için komisyon sonucu kaç günde çıkıyor?
Merhaba
Ben h ehliyetim vardı aracımı sattım ehliyetimi yenilemem gerekiyor komisyona sevk edildim 1 ay sonra komisyona gireceğim acaba komisyonun sonucu kaç gün sürer komisyona girdikten sonra kaç günde çıkar sonuc
@xcoll, Ehliyet komisyonuna girdiğiniz zaman durumunuza bakıyorlar ve gerekli tertibat kodlarınız o an belirleniyor. Sürücü raporunuzun E-devlet üzerinden görüntülenmesi 1-2 gün sürebiliyor. Yoğunluğa göre en fazla 1 hafta sürer. Aşağıdaki linkten sorgulama yapabilirsiniz.
@dreamfail,
ben aile hekimine gittim o beni devlete yolladı ordan ıkı dr muane oldu ortepedik engelli oldugu için komısyona sevk ettı il saglık mudurlugune gıttım ordada ayın bellı gunlerı komısyon var dedıler tarıh verdıler o gun gıdıp komısyona gırecegım . sonrası bılmıyorum artık
@dreamfail, Arkadaşın anlattığı gibi ilk olarak Aile Hekimine muayene ile başlayacaksınız. Sürücü olur raporunu Aile Hekimi verebilir veya gerekli görürse hastalığınızın olduğu bölüme uzman hekim muayenesi için sevk edebilir.
Aile Hekimine muayene için randevu alıp gitmelisiniz.
@BnymnYldz, teşekkür ederim. Doktorum riske giren birisi değil, bundan dolayı beni tam teşekküllü bölge hastanesine sevk edecektir. Devlet hastanesine alo MHRS den heyet için randevu alıpta mı gideceğim? Yoksa sabah erken saatte gidip başvurmam yeterli mi?
@dreamfail, Aile hekimi dediğiniz gibi yaparsa size bir sevk kağıdı verecektir. Bu sevkte herhangi bir hastane adı belirtilmez, psikiyatri uzman hekimin olduğu istediğiniz hastaneye gidebilirsiniz.
Resimde gördüğünüz gibi hangi bölüme muayene olmanız gerektiği yazar. Ben sevk işlemi yapılınca herhangi bir randevu almadım. Verilen sevk yazısı ile erken saatte gittim, vezneye yönlendirdiler uzman hekim muayene ücretini ödeyip muayene olmuştum.
Siz yinede sevk sonucu muayene olmak istediğiniz hastaneyi arayıp randevu gerekiyor mu diye bilgi alabilirsiniz.
Daha bugun h ehliyeti icin basvurdum nöroloji bölümüne direk aile hekimi hastalıgınıx neyse o bölüme sevk ettirdi sehir hastanesine gittim tabiki uzamn dr icin kasaya gittm 300 tl ödedim .uzmana ehliyet icin ötv den yararlanöak icin dedm beni komisyona sevk etti o kagıdı alıp il saglık müdürlügüne teslim ettim ve beni aricaklar hangi gün kurul toplantısında cagıracaklar
Eski ehliyrtin gecerli zaten nufus müdürlügüne gidip. Degistirmeyene kadar eski egliyetin gecerli zaten sana tavsiyem aldıgın kodları sorgulat maliye onaylarsa öyle degistir nufustan ha yok ötv bu kodlara olmaz derse eski ehliyenin son gününe kadsr kullan
@Ferhat3333, bende yarın komisyona gireceğim hangi kodlar ötv indirimi için geçerli belli oluyor mu? Bir de nelere dikkat etmem gerekir komisyonda ? sağ elimde zayıflık var araç kullanmamda problem oluyor.
ehliyet komisyonuna girdim aynı gün akşam olmadan e nabıza düştü birgün sonrası ehliyetimi değiştirdim,30 yıllık b ehliyetimi engelli kodlarıyla yeni ehliyete çevirdim elime ulaştı