Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenileme işlemi ne kadar zaman alıyor?

Sivasli

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
1
Merhaba, ehliyetimi 2014 yılında aldım yeni araç alacağım için malum ehliyetimi yenilemek gerekiyor.bu arada engelli raporumu da yeniledim ortopedik engelim 2010 yılında aldığım raporda %50 iken yeni aldığım raporum da %41 yani engelim hiç degismemesine rağmen oranım azaldi neyse önemli değil devlet aklidir diyelim. Şimdi ehliyet için kurula girecegim. kaç gün içerisinde veriyorlar deneyimleri dinlemek isterim. İl sağlık müdürlüğüne sevk ediyorlar mı ?

Aile hekimi ne gidiyorsun ordan hangi branşa giriceksen form veriyor hastaneye sevk oluyorsun Dr a çıkıyorsun ordan il sağlığa gidip heyete giriyor sun olur çıkarsa nufüs müdürlüğünden Ehliyet ini alıyorsun diyelimki heyet vermedi tekrar itiraz ediyorsun bu sefer başka ilin hastahanesine ve il sağlığına gidiyorsun ordada alamadınmı mahkeme yoluyla almaya çalışıyorsun araç almıcaksan hiç uğraşma 2022 sonuna kadar süre var

bilgeadam

evet ancak araç alacağım için değiştirmem gerekli. ben aile hekimim ile görüştüm ancak bir yazıya gerek yok direk sağlık kuruluna git dedi. sağlık kurulunuda aradım evet direk gelin dedi. aile hekimi vs. gerek yok sanırım.

Aile hekimi yollarsa sadece senin rahatsızlığının branşlarına gidersin öteki türlü komple heyete girersin tercih senin

Üst Alt