Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenileme prosedürü nasıldır?

Sehribanu

Aktif Üye
Konular
152
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyet yenileme proseduru nedir? Bilen var mı?
Heyete sordum aile hekimine gideceksiniz dedi ,ancak bana çok mantıklı gelmedi...

@Sehribanu
Forum bu konuyla dolu, yüzlerce değil binlerce yorum ve bilgi mevcut 4 yıldır aynı uygulama devam ediyor.
Size mantıklı gelmese de, evet aile hekimine gideceksiniz, genel muayene sonrasında engelinizin olduğu bir ya da bir kaç branş uzmanına sevk edecek. Uzmanlar da gerek görürse İl Sağlık Müdürlüğü Komisyonuna sevk edecek. Araç uyarlama ve kısıtlama kodlarını komisyon belirleyecek.

Son düzenleme:
Hımmm...Sadece ben yaşıyorum sanmıştım:) Bilgi için teşekkürler..Konuyu silebilirsiniz.

Muharrem77
O zaman kurul ücreti verirsiniz, aile hekiminin yaptığı genel muayene de hastaneye kalır.
Aile hekiminden giderseniz sadece muayene olduğunuz poliklinik ücretini ödersiniz.
Aile hekimi bu konuda zorluk değil kolaylıktır.

once aile hekimine gidilecek ,ilk muayeneden sonra hastaneye sevk edecek

Teşekkür ederim hepinize...
Aile hekimim yokmuş😃😃

Sehribanu
Aile sağlığı merkezine bu zamana kadar hiç mi gidip kayıt yaptırmadınız, en ufak ilaç yazdırmaya bile hastaneye mi gittiniz ? 😀

Ufukalp
Hastanede çalıştığım için aile hekimine ihtiyacım olmadı😄
Kendime aile hekimi atadım😉

Sehribanu
Hastanede çalıştığınızı bilmeyince garip geliyor haliyle.
Bir de kafama takıldı; siz benim hemşom Şehribanu değil misiniz, benim aklımda ingilizce öğretmeni olarak kalmış da...

Beyler aile hekimini nereden çıkardınız? Şart değil ben 2018de poliknilige gittim sürücü raporu için ön muayene sonrası odyo testi istendi hastaneye gidip odyo testini alip 1.grub sürücü olur raporu almıştım nviye gittiğimde 102 kodu olmadığı gerekçesiyle ret ettiler sadece 102 kodu olmadığı için il sağlıktan hiç bahsi bile edilmedi.doktor 102 kodunu yazmayınca işlem tam olmadı.yoksa raporum her türlü geçerli idi.

Muharrem77
Şart değil de, bir polikliniğe gitmekle de olmuyor o iş. Aile hekimi işlemi zorlaştırmaz kolaylaştırır.
Polikliniğe gittim aldım dediğiniz poliklinik ne polikliniğidir yazar mısınız ?

Ufukalp
Evet hemsoyuz ama öğretmen değil psikoloğum😉
Muharrem77
Benim ehliyetim var ilk kez almıyorum,belli bir süreye kadar yenilemek gerekiyor.

Sehribanu
Hafızam bana oyun oynuyor demekki.
İlk ehliyet alımı ile yenilemede sağlık raporu prosedürü aynı, bir fark yok.
Bu arada mecburiyetten yeniliyorsanız süre 2 yıl uzatıldı bilginiz olsun.
Eski tip ehliyetler 31 Aralık 2022 tarihine kadar kullanılabilecek.

Ufukalp

Numune semt polikliniği kapatılmadan önce gitmiştim 2018de sonra Bilkent şehir Hastanesi'ne devrildi. Odyo testini numune eaha göndermişlerdi raporda eksik sadece 102 kodu olmayınca eğer olsaydı nvi sıkıntı yapmayacakti

Muharrem77
Hastane kastetmedim, polikliniğin branşı nedir, ne polikliniği idi ?

Üst Alt