Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenilemede oran yazılıyor mu?

Eren5863

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
14
Merhaba arkadaşlar ehliyetimi değiştirecem h den b yapılacak ben şu an yüzde 47 raporum var şimdi hastanedeyim sağlık kurulundayım sadece ortapedi doktoruna muayne olacam doktor oran yazıyormu yazarsa mağdur olacam var olan raporum geçersiz olacak bana buradan bilgilerinizi yazarmısınız çok saygılarımla

rapora yada ehliyete herhangibir oran v.s yazılması söz konusu değil. sadece kullandığınız cihaz proteız cihaz varsa onlar yazılır ehliyete işlenir hepsi bu. mesela ben gözlük kullanıyorum doktor rapora gözlük veya kontak lens ile araç kullanabilir yazdı..

Doktorada sorarım inşallah oranla ilgili bir sorun çıkmaz

kurul raporu alırsanız eski rapor geçersiz oluyor

Peki ne yapmam gerekli nasıl değiştirebilirim ehliyetimi kardelen hanım normal devlet hastanesinden polikılınikten alabilirmiyim raporu eski raporum iptal olursa başvurmiyacam acil bilgi yazabilirmisiniz arkadaşlar kayıtta sıra bekliyorum

Devlet hadtanesinde normal polikılınıkten ehliyet için rapor alabilirmiyim

Zaralı58

Oran yazılmaz. Alacağın rapor engelli sağlık kurulu raporu değil, ehliyet yenileme raporu.

Sağlık kurulundayım kayıt bekliyorum normal polikılıniktenmi muayne olmalıyım yardımcı olursanız sevınırım

OturanBoğa

aynen...
çoğu arkadaş ehliyet raporu ile engelli sağlık raporunu birbirine karıştırıyor... sizin alacağınız ehliyet yenileme raporu onda da oran felan yazmaz....

Kuruldan yenileme raporu alınca eski rağorum iptalmi olacak

Bunun için devlet hasanesi prtapedi polikıliğine gidip muayne olup yenileme işlemi yapılabilirmi

Ortapedi bilgi işlem sekreteri sağlık kuruluna beni gonderdi şimdi kayıta sıra beklıyorum

ehliyet yenileme de oran yazılmıyor bende değiştirdim

Evrakları ilsağlığa bıraktım 01.09.2022 de kurula girecem boşa sağlık kurulu sırasında bekledim oraki ortapediye direk gitseydim işim 1 saat daha erken biterdi hayırlısı olsun kafamın karıştığı nokta sağlık kurulundaki doktormu raporu veriyor yoksa devlet hastanesi polikılınik doktorumu veriyor sağlık kurulunda görevli doktora muayne olunması gerekli anladığım bu

Yok öyle bir şey sevgili kardeşim. Oran moran yazmıyor. Ayrıca özel tertibatlı araç komisyonu senin elindeki eski tarihli sağlık raporunu bilgi için, şöyle bir göz atmak için istiyor. Hatta şunu da ilave edeyim ben komisyona girdiğimde komisyona girecek bazı kişilerin yanlarında sağlık raporları yoktu, getirmeyi unutmuşlardı. Onları da kurula aldılar.
Bu arada tekrardan hadi gözün aydın diyeyim işlerini hallettiğin için. Komisyondan da sıkıntı bir sonuç çıkmaz müsterih olasın. Selametle.

Merhaba arkadaşlar geçen perşembe günü komisyona girdim ortapedi doktoru muayne etti 1.sınıf sürücü söyledi yanındakine duydum pazartesi günü rapor çıkacak yeni ehliyetler yeni kimöik kartlarjna işletiliyormuş nüfusa gitmeden para yatırmak gereklimi

Zaralı58
kardeşim sen ehliyetini henüz almadın mı?
Ehliyet yenilemek için de para yatırılıyor, nüfus kağıdını yenilemek için de. Rakamlar cüzi.
O işletme işleri nüfus md.de bulunan makinelerde yapılıyor. Şu an çok da şart değil ama ileride gerekebilir.
Selametle.

Selamlar.ben yüzde 47 işitme engelliyim.raporumda da yaziyor.eski ehliyetimi yenilemem lazımmış.yarin sabah sağlık kurunda randevum var.hicbir yere müracaat etmeden elimde evrak olmadan yani emniyet.mud.nufus mud.vs.gittigimde sorun olur mu ve de işitme engelliler için oran önemli mi

Üst Alt