Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenilemek için alacağım rapora ücret istendi, CİMER'e şikayet ettim

EngelsizGelecek

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sağlık sistemi sorunsalı ve ve Cimer şikayeti

kkybkNnLiM

https://resimyukle.io/r/kkybkNnLiM

Göztepe Süleyman yalçın şehir hastanesi ne Ehliyet yenileme 3 branş için ücret almadılar

durum0

Merhaba, ne kadar ödediniz ve ne kadar olması gerekior muş acaba? O kısmı tam anlayamadım eklediğiniz foto dan?

Rapor alınan yer özel hastane ise para alınıyor. Devlet hastanesini bilmem.
Selametle.

benden 90 TL alındı ama sonuç nafile 3 aylık mücadeleye rağmen yenik düşüldüm şimdi mahkeme yolunu tutacağım :/

2018'de yenilerken doktor başına 50 tl idi 135 tl'ye çıkmış demek. Engelli raporu ile ehliyet sağlık raporu ayrı. 4 Doktora göründüm 200 Tl ödeme yapmıştım zamanında. Ücret istemesi normal abes bir durum yok ortada. Cimer'de geri dönüşte klasik standart bilgi vermiş zaten.

Ehliyet için alınacak raporlar her yerde ücretli, ücret almayan hastane SGK nız üzerinden işlem yaparak hatalı işlem yapmıştır.

Sadece ehliyet için alınıyorsa devlette olsa para aliyor sonuçta ehliyet kişiye özel şahsi bir konu

Ehliyet raporu şahsi yani ücretliymiş devlet bile olsa ki zaten sağlık kuruluna randevu alamadım bu sürede 2 yıl süre ile ertelendiği için randevuları takip edeceğim.

Üst Alt