Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenilerken hastanenin heyetine mi gireceğim?

sucre_

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
31
Arkadaşlar aile hekimi psikyatri ve göze sevk etti, psikyatri mmpi testi istedi 2 hafta sonra çıkacak test sonucu sonra göze gidip muayne olcam. Buraya kadar herşey tamam ama tek hekim raporunu nasıl çıkarcam? Hastane mi vercek aile hekimine mi gitcem. Yoksa hastanenin heyetine mi gireyim? Nasıl ilerliycem acil bilgi verin lütfen sürem çok daraldı.

Psikiyatri mmpi testini neden istedi ? Tanınız nedir psikiyatriye gitmenizi gerektiren ?

aile hekimi sizi zaten hastaneye sevk etmiş oraya gittiğinizde 2 bölüm olduğundan dolayı heyet kuruluna gidip ehliyet işlemleri işlem yapılacak diyip ilgili bölümlere sevk etmesi lazım, muayane olup sonuçları tekrar heyet kuruluna teslim etmeniz gerekmekte sonrasında karar verilecektir.

Aile hekiminiz ile bir işiniz kalmamıştır ;)

Muayene olduktan sonra komisyona sevk ediyorlar il sağlık komisyonuna giriyorsunuz. Ehliyet alıp alamayacağınızı yada tertibat vs olup olmayacağına karar veriyorlar. Hastane sürücü olur raporu genelde vermiyor olamaz veriyor sürücü olabileceğini düşünürlerse genelde komisyona gönderirler.

Ben 2018 de yenilerken her doktora gitmiştim. Gözden ölçüm yapıldı kulaktan da işitme testine girdim. Sorun çıkmadı. Yenilemiştim. 2028 de tekrar aynı işlemlerden geçerim sanırım. Hele bi 2028 gelsin bakarız.

Üst Alt