Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyete esas raporun süresi dolduğunda her defasında ücret ödemek durumunda mıyız?

cakmaktas87

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ehliyetimde 103.02 kodu Nöroloji ve Beyin cerrahı yazılmış yakın zamanda araba aldığım için ehliyeti yeni yeniledim,süre yaklaştı 103.02 kod için her seferinde her gittiğim brans için durum bildirir raporu ücretimi ödememiz gerekiyor iki branş ayrıca her 6 ayda bir,iki yıl önce ilçe sağlık kurulu şu bilgiyi verdi,randevu al (mhrs yada 182) git branşlara durumunu Dr görsün araç kullanır 6 ay sonra kontrolü uygundur kaşe imza ruhsata koy polis cevirmesinde göster ücret vs yok bugün il sağlık müdürlüğü bu işlem ücretli bana mantıklı gelmedi karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Toplamda 7 kere beyincik ve omurilik ameliyatları sebebiyle hareketlerde kısıtlılık özelikle sağ tarafımda ek olarak önlem olarak kullandığım kepra ilacı vardı doktor eeg gibi testler akabinde kullanımı bıraktım epilepsi vs bir durum yok şimdilik

Son düzenleme:
Aşağı yukarı benziyor hastalığımız benim de doğuştan solda hareket kısıtlılığı var. Tek uzman kontrolü ile sağlık raporunuz devam edecekse bence direkt özelden halletmeye çalışın.

@Faruk33, teyit etmek istediğim her 6 ayda bir ciddi ücretler ödeyip kontrolmü,özel hastaneler babasının hayrına yapmayacaktır heralde ;) başka insanların trafikte canı yanmasın tabiki kontrol açısından itirazım yok her altı ayda bir ücretli kontrolmü olacak bunun bilgisini öğrenme peşindeyim

Üst Alt