Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyeti yenilemek için ille de yeni rapor mu istenir?

selo46

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
17
H sınıfı ehliyetim var. B ye çevirmek için ne yapmalı. Nerden başlamalı. Rapor ve ehliyet ile birlikte nüfus müdürlüğüne mi gidiyoruz. Kodları kim belirleyecek. Il sağlık müdürlüğndeki komisyon mu

YENİ RAPORA İHTİYAÇ VAR MI. ELİMİZDEKİ RAPOR YETERLİ Mİ

[FONT=sans-serif]H sınıfı ehliyetim var. B ye çevirmek için ne yapmalı. Nerden başlamalı. Rapor ve ehliyet ile birlikte nüfus müdürlüğüne mi gidiyoruz. Kodları kim belirleyecek. Il sağlık müdürlüğndeki komisyon mu[/FONT]

[FONT=sans-serif]SIFIRDAN MI BAŞLAMAK GEREKİYOR. YENİ RAPORA İHTİYAÇ VAR MI. ELİMİZDEKİ RAPOR YETERLİ Mİ[/FONT]

ELİMDE Kİ RAPOR ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR YAZIYOR. VE ONUNLA EHLİYET ALDIM VE KULLANIYORUM. ÖZEL TERTİBAT TAKILI ARAÇTA

2014 teki rapor ile araç aldık. özel tertibatlı araç otomatik vites araç kullanabilir diye. Elimizdeki sürücü olabilir ehliyeti ile direk il sağlık müdürlüğüne başvursak kodları yazmazlar mı? Yoksa bizi hastaneye mi yönlendirirler. Yeni rapor alın derler mi?

selo46

Uzman hekim -> il sağlık komisyonu -> nüfus müdürlüğü süreci ile ehliyeti kısıtlama kodu içerecek şekilde yenilemek şart.

özel hastane uzman hekim olur o zaman

DOĞRU MU

aile hekimi- uzman hekim- il sağlık müdürlüğü komisyonu- nüfus müdürlüğü süreç ile yeni ehliyet :)

Hocam ne yaptınız . Ehliyet işini kesin gerekli mi . Rapor

Toyota bayisine gittim . 2013 yılında aldığım ehliyet olabilir diyorlar . Vergi dairesindeki insanlar kafalarına göre kabul ediyorlar dedi. Kesin almak lazim mi Yen’i ehliyet hocam

Suan Yen’i ehliyet almak sart mi anlamadım tam . Yardımcı olacak birileri yokmu

daha önceden tertibatlı araç aldıdnmı hocam

Evet aldım . 5 gün sonrası bitiyor .

Ehliyet 2013 raporum da 2013 . Hepsini tekrar Mİ almak lazim.

Yarın sabah ona göre hastaneye gidecem :( karar veremedim bir türlü

Git hocam aile hekiminden sevk al ben h ehliyetim var tertibatlı araç alamadım ÖTV indirimli

Üst Alt