Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetim var. Araç alımı için yeni rapor mu almam gerek?

toksin

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Benim herediter polinöropati ve varis'ten %59 vergi indirimi ve raporum bulunmakta.El refleksleri düşük olduğundan
dolayı otomatik vites kullanabiliyorum sadece suan B sınıfı ehliyetim mevcut.

Özel donanımlı araç kullanabilir (ÖTV MUAFİYETİ) için tekrar mı rapor çıkartmam gerekiyor acaba? mevcut olan rapor geçersiz mi sayılıyor böyle bir durum söz konusu olursa. Öncelikle ne yapmam lazım bilgi verirseniz çok sevirim
Tesekkürler

Evet tertibatlı araç kullanır ibaresi olması gerekli rapor çıkartman gerekiyor müracat ederken onu belirtirsiniz,

elimdeki rapordan ayrı bir rapor mu oluyor bu peki verecekleri yani.. açıkçası şuanki mevcut hastalığımdaki oranlarda bir ilerleme gerileme ile ilgili bir düşürme yaparlar mı diye korkuyorum açıkçası elimdeki şuanki rapor sürekli

toksin

Valla oranlar değiştimi sizin rahatsızlıkla ilgili bilemiyorum, ama tertibatlı araç kullanır ibaresi istiyor vergi dairesi, elinizdeki mevcut raporla vergi dairenize danışabilirsiniz hatta bazıları tertibatlı yazdığı halde ankaradan özelge istiyorlar böyle insanları işkence ve yıpratma plotikası uyguluyorlar...

Sayın OturanBoğa

Özel donanımlı araç için yetkili hastaneden alacak olduğumuz yeni [FONT=sans-serif]engelli sağlık kurulu raporu çıktığında, 2013 yılında almış olduğum engelli raporum geçerliliğini kaybediyor mu..? oran da farklılık gösterirse bu sadece araç için mi geçerli oluyor yoksa genel yeni güncel raporum mu oluyor? elimde sonuç olarak 2 rapor oluyor bunlar birbirinden farklı mı oluyor?

Teşekkürler[/FONT]

toksin

yeni rapor eski raporu geçersiz yapar. Özellikle emeklilik açısından çok kritik bir durum olabilir

Üst Alt