Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimi aldım. 103.02 ehliyet kodu ne anlam geliyor, ne yapmalıyım?

alehandro

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
3
Ehliyetimi aldım 103.02 ehliyet kodu ne anlam geliyor ne yapmalıyım.? Altı ayda bir kontrol şartı var dediler bu kontrolü kime yaptıracağım.?

103.02 kodu; altı da ayda bir sağlık kontrolü demek.

Bu kontrolü aile hekimine mi yaptıracağım yoksa psikyatriden vermişlerdi psikiyatriye mi gideceğim?

Bu konuda detaylı bir bilgim yok maalesef. Sadece kodun neye tekabül ettiğini biliyorum. @OturanBoğa Bey belki yardımcı olabilir.

@rojan...,

Psikiyatriye. 6 ayda bir aile hekimi psikiyatriye sevk eden ehliyet raporu düzenleyecek. Sen gidip heyete basvuracaksin. Oradan kontrol şartı devam edecekse, devam edecek.

Bana psikiyatri böyle tarif etti. Bende de üç yıl kısıt vardı. Bakalım yeniden başvuracağız

@testertr,
Heyete falan girmeyecek yanlış bilgilendirme yapmayın aile hekimine gidip sevk alıp oradan psikiyatri uzmanına gidip rapor yenileyecek. Heyet falan yok yanlış bilgilendirmeyin.

ŞU ŞEKİLDE YAPACAKSIN.
bende de belirli sürelerde kontrol muayenesi şartı var.

6 ay dolduktan 1 gün sonra (6 ay dolmadan gidersen olmuyor)
Aile hekimine gideceksin.

Aile hekimin seni psikiyatriye sevk edecek.
Psikiyatriye kendi doktoruna takipli olduğun doktora gidip tekrar ehliyet raporu alacaksın.

Artık tekrar 6 ay sonra mı gel der 1 yıl sonra mı gel der ya da kontrol şartını kaldırır mı bilemem ama süreç bu şekilde.

Heyet kurul vs falan yok tamamen anlattığım şekilde yapacaksın.

EN DOĞRU VE TEYİTLİ BİLGİ BU YANLIŞ BİLGİLENDİRMELERE TAKILMAYALIM LÜTFEN.

Hepsi için böyle.
Eğer uzman doktor kendisi karar veremez ise heyete yönlendirir.

Ehliyet sağlık raporu vermeye yetkili Özel hastanelerde oluyor aile hekiminden sevk alarak özel hastaneye gidebilirsin.
Doktora kendini iyi ispat edip açıklarsan kendisi karar verebilirse heyete göndermez.

@Hasan Dağa,
valla araç kullanıyorum ehliyetim var nasıl ispatlarım bilemem kabul ederse artık tur atarız kendileri karar verirler :)

Üst Alt