Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimi alırken komisyonun verdiği raporun alıkonulması ileride sorun oluşturur mu

Can2735

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Arkadaşlar söyle bir sorunum yada sorum var ben engelli ehliyetini aldım fakat ehliyeti alirken komisyonun verdiği belgeyi aldılar bu belge bizim için zaten bize lazım diyerek...

Şimdi ben bi bayiye araç almaya gittiğimde elinde elimde sadece engelli b ehliyeti ( otomatik kullanır kodlu ) ve zamanında aldığım sürekli ibaresi bulunan durum bildirir raporu var ( sol ayak sakatlığı ile alakalı %28 ) bir sorun yaşar miyim ??

Arkadasim ehliyet raporunla arac alinmaz.Yeni bir engel durumunu,nasil arac kullanabilir ibareleri yazan oranli rapor alman gerekir.

@KÜREKÇİ

Başkan şimdi aile hekimine gittim o yönlendirdi devlet hastanesine devlet hastanesi baktı otomatik vites kullanılır engelli ehliyeti alabilir diye yazıp komisyona sevk etti komisyon onayladı nüfus idaresine yolladı nüfus idaresi bu kağıdı alıp bana kodların yazıldığı engelli ehliyetini verdi. Şimdi durumumu belirtir ayni seylerin yazdigi ekstra bir rapora neden ihtiyaç var mantığım almıyor?

@Hüseyin İlik Hüseyın bey ayrıca bir rapor almam gerek diyor bazi arkadaşlar benim mantığım almadı eğer bilginiz varsa anlatırmısınız

Yeni rapor gerekli değil. Elinizdeki rapor ve engelli ehliyetiniz ile araç bayiine başvurabilirsiniz. Alabiliyorsanız emniyetten kurul karar fotokopisini alıp onu da ekleyin.

Üst Alt