Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimi değiştirirken Sürücü olamaz raporu verildi. Ne yapabilirim?

ekiztahir1985

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mersin'de Ehliyetimi değiştirirken Sürücü olamaz raporu verildi. Ne yapabilirim?

2008 yılında aldığım ehliyet uygulanan sistem değişikliği yüzünden Olumsuz cevap verilmiştir

açıklama:
SürücüAdayları ve Sürücülerde aranacak Sağlık şartları ile muayenelerine dair Yönetmeliğin9.Maddesinin2.fıkrasınına)bendine istinadenSürücü
Olamaz.

sınıfı : H otomatik vites (ilk aldığım raporda 2008 yılında)

bundan sonraki süreç nasıl olacak göreceğiz

engellilik durumu: %45 ortapedik engelli
raporu veren: NÖROLOJİ bölümü

YER: MERSİN (İÇEL)

başından geçen olayları anlatalım birbirimize yardımcı olalım

Son düzenleme:
Sonuca itiraz edip başka ilde tekrar kurula girdiniz mi?

itiraz etmedim daha Pazartesi itiraz için bulunduğum ilçeden il sağlık müdürlüğüne gideceğim neyle karşılaşacağım konusunda bilgi sahibi değilim bu konuda tercübe sahibiseniz paylaşım yaparmısınız size zahmet

Bende sizin durumunuzdayım, benim ehliyetim 1997 yılından yaklaşık 23 24 yıllık sürücüyüm, sağlık kurulu iptal verdi, aynı gün itiraz ettim, başka bir ile gönderdiler, ordan kurul için haber bekliyorum.

Fakat formda, bunun dışında azla bir bilgisi olan yok sanırım, ikinci kurul sonrası ne oluyor, araçda bulanan tertibak sökülüyormu,
Araç engelliyi taşımalı durumuna mı düşüyor, kimsenin bilgisi yoksanırım, bir kaç gündür yazıyorum, cevap alamadım.

Kanunda da tam belirtilmiyor, iptal sonrası, sadece iki yıl sonra tekrar sağlık kuruluna başvuru hakkı vardır denilmiş,

İki yıl için de araç ne oluyor, engelli hangi durumda değerlendiriliyor, hiç bir bilgiye rastlayamadım...

Üst Alt