Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyetimi değiştirirsem A2 ehliyetim iptal olur mu?

YaVuZ TaBiLoĞLu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar

benim B+A2 ehliyetim var
sag kaval kemiginde kiriktan dolayi 2 santim kadar kisalma var.ve hafif yan kaynama var
normal arac kullaniyorum
araba almak icin H sinifi ehliyet alabilirmiyim A2 ehliyetim yanarmi
bu konuda bana acil bilgi verirseniz sevinirim
0536 860 6228

A ehliyetin iptal olur diyor çoğu kişi ama net bilgi yok. Benimde merak ettiğim bir konu. A ehliyetimden vazgeçmemek için sırf ötv indiriminden faydalanmıyorum. Daha önce bunu deneyimlemiş olan varsa cevabınj merak ediyorum.

Evet iptal oluyor 2015 de değiştirdim B+A2 vardı benimde,motor iptal B olan da H oldu motor u ekleyemiyorlar artık maalesef :(

Bedava arabaya bile değiştirmem motor ehliyetimi. Kalsın böyle :)

Kullanmana mani bi durum yoksa mantıklı motor ayrı bi olay ben cok ugrastım ama yasa ortapedık engel kod u verdı mı kullanamazsın demekte. Ne var sende motor bu arada bi tur bindirsene olayına doğru gidiyor konuşma :)))

Hahaha en son HD ultra limited vardı,sattım. Döviz aldı başını gitti bakıyorum bir şeyler ama aklımda HD Tri Glide var. 3 tekerli olanlardan. Kalçada çok ağrım var.şimdi olmasa bile 3-5 yıla kesin Tri Glide almak zorundayım.

Çok geçmiş olsun tekrardan, Allah gönlüne göre versin .

bende sağ ayakta kaval kemiginde kiriktan dolayi yan kaynama var 2 santim kadar kisalmada var
ayin 15 inde heyete girecem
sizce kac oraninda rapor cikar bilgisi olan varmi

YaVuZ TaBiLoĞLu

Ehliyetiniz değiştirdiniz diyelim engelli b sınıfı alırsınız h sınıfı kaldırıldı kısıt kodlu b sınıfı veriliyor sizin engelinin ortopedik alana girdiği için a2 ehliyetiniz iptal edilecek komisyon tarafınca kod olarak 47 kodu veriliyor ortopedik engellilerde kısaca nettir motor ehliyeti verilmiyor olan varsa ehliyeti iptaldir

Üst Alt